Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek mennyit keresnek...

Szerintetek mennyit keresnek Orbán testőrei?

Figyelt kérdés
Egyszer megismertem az egyiket Görögországban.azt mondta hogy előre tudják mikor hova megy Orbán. És megszervezik a biztonságot illetve ha jön a pápa akkor is.. azt mondta hogy nettó 500 ezret kap Mindig. Szerintetek ez az összeg valós?

szept. 5. 20:24
 1/8 anonim ***** válasza:
96%
Alapban TEK-esek. Erre jön a rang és beosztás szerinti plusz juttatás. Átlagban olyan 400 - 1M. A doki esetleg többet is.
szept. 5. 20:37
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet kevésnek tűnik de szerintem van csomó más kedvezmény is ,meg tudom egy rendőrtől(kèszenlètis) ,hogy 24 órás szolgálat teljesítése után 72 szabad járt, állítólag ezt már nem kapják, nemrég megszűnt ,lehet a TEK mèg kapja , azonkívül a TEK-es rendőr jóval hamarabb is mehet nyugdíjba valószínűleg.
szept. 5. 20:42
 3/8 anonim ***** válasza:
39%
1 millióért kockáztatni hogy akár le is lőhetnek?
szept. 6. 07:08
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

500 ezret kevésnek tartom, de még az 1 milliót is.

Nem lepődnék meg ha havonta 1-2 milliót keresnének, és akkor mellette van kocsijuk és házuk amit az állam vásárolt nekik.

Mellesleg teljes biztonságot nem tudnak nyújtani, mert ha valaki leakarja vadászni az Orbánt, ott testőrei élőben végig nézhetik az egészet.

szept. 6. 10:48
 5/8 anonim ***** válasza:
80%

4. "Nem lepődnék meg ha havonta 1-2 milliót keresnének, és akkor mellette van kocsijuk és házuk amit az állam vásárolt nekik."

Hogyne. Gyógyszerre iszol? Szolgálati lakás, amit manapság már nem vásárolhatsz meg X év után, mint régen. 1-2M? Ja, pilóta, orvos, meg hasonló beosztásokban esetleg.

szept. 6. 10:57
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

2 éves cikk, azóta nyilván emelhették:

[link]

Ahogy más rendvédelmi szerveknél, nyilván itt is befolyásolja a bért, hogy milyen beosztásban, rendfokozattal, munkakörben szolgál valaki, milyen képzettsége, nyelvtudása, egyéb kvalifikációja van.

szept. 6. 15:53
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

2es vagyok, valószínűleg van jó konstrukciós hitelfelvételi lehetőség,pótlèkok,bónuszok,hozzàjàrulàsok,kedvezmènyek.

Úgy tudom ilyesmik a BV-dolgozókat is megilletik.

szept. 6. 23:43
 8/8 anonim válasza:
Vasúton is ingyen utazhatnak.
szept. 7. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!