A közigazgatásban miért ilyen siralmas a cafeteria?
Figyelt kérdés
Hogy lássuk br. 200e Ft ami ma mára már teljesen elinflálódott. Sok szempontból is jó volna ha több volna, hiszen ezzel is a fogyasztást generálná maga az állam közvetlen. Olyan mintha ezzel a kérdéssel nem is akarnának foglalkozni.szept. 4. 09:59
1/6 anonim válasza:
Nem is akarnak ezzel foglalkozni, mert kell a pénz másra.
A közszférának van sok olyan területe, ahol egyáltalán nincs ilyen.
2/6 anonim válasza:
A közigazgatásban nem mindenhol adnak cafit. Szerencsés vagy hogy te 200 ezret kapsz. Én semmit sem.
Ez egy adható juttatás.
4/6 anonim válasza:
Figyelj, én meg magán cégnél egy forintot sem kaptam, ahogy sokan mások sem.
5/6 anonim válasza:
Én semmit se kapok a közszférában. Még wc papírt se biztosítanak, nemhogy bármit kapnánk.
6/6 anonim válasza:
Versenypiacon sem adnak mindenhol.
Én például még sosem kaptam, és lassan már nyugdíjas korú leszek. A férjem is csak 1,5 évig kapta az egyik munkahelyen, és ő sem fiatal már.
Ami "adható", az nem kötelező...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!