Hiányzik az előző munkahelyem?
1,5 évvel ezelőtt felmondtam egy munkahelyen (nagy multi cég) ,ahol nagyon ügyesen teljesítette, 4 évig dolgoztam ott, a vezetőség is elismert,nagyon szerettek. Akkor úgy váltak el tőlem amikor felmondtam (ki szerettem volna próbálni egy másik területet is,azért mondtam fel), hogy ha ne jön össze az új hely, visszavárnak.
Az új hely nem jött be, 2 hónap után váltottam , de végül úgy döntöttem még nem megyek vissza, hanem egy kisebb céghez mentem, azon a területen vagyok itt is, amin a multiban is voltam, tehát végül nem váltottam területet.
EZ a kisebb hely bevált, szeretem, több mint egy éve itt vagyok, de sose hagy nyugodni a gondolat, hogy nagyon hiányzik az első munkahelyem, a projektek, a vezetőség, nem tudom elmagyarázni, szabályosan honvágyam van. Elgondolkodtam,hogy megkeresem a vezetőséget, és visszamegyek oda.
Nagyon ciki lenne? Mit gondoltok erről? És ők mit gondolnának?
Ha hívtak, akkor nem ciki.
Más kérdés, hogy alkupozíciód nem sok lesz valószínűleg
Akkor mi a kérdés?
Azt mondták, hogy bármikor visszamehetsz. Nyilván nem fognak körüludvarolni, a "bármikor" időpontját jelenleg csak te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!