Ez a cég valószínűleg elsőrosban csak adó optimalizálásra használja a dolgozók beiskolázását?
Figyelt kérdés
Szóval beiratnak képzésre, nyilván aminek utána hasznát veszed a munkába, de egy petákkal sem fogsz többet kapni utána. Sőt igazából semmi kötelezettségi szerzőrést sem íratnak alá, szóval ahogy levizsgáztál, kb be is athatod a felmondást és bárhova el tudsz menni jobban keresni az új papírral. Mi ebbe a pláne?
Feltételezem hogy valahogy leírják az adóból az oktatás költségét, de ennyi? ez így is megéri nekik?
szept. 1. 13:55
3/4 A kérdező kommentje:
Mintha bármi fingod is lenne róla hogy miről van szó.
Augusztusra az új munkahelyemen majdnem kétszer annyi fizetést kaptam az "annyit is érő" tudásommal, mint amit az előző munkahelyen kerestem.
szept. 1. 18:58
4/4 A kérdező kommentje:
Ja és nyilván ahol beiskoláztak, ott se minimálbért kerestem, ha ez lenne a nagy érv.
szept. 1. 19:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!