Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 270e Ft nettóból mennyire...

270e Ft nettóból mennyire lehet megélni albérletben vidéki megyeszékhelyen?

Figyelt kérdés
Albérlet kifizetése után maradna 150 e Ft nettó, abból mennyire lehet megélni vidéken?
aug. 27. 13:17
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
36%

Melyik megyeszékhelyen? Nem mindegy, hogy Szeged, Debrecen, vagy mondjuk Salgótarján, Szolnok.

De ha általánosságba veszek egy havi 150k-t egy emberre egy hónapra, úgy hogy már lakáshoz tartozó dolgokat nem kell fizetni, túl lehet élni, de nem lesz habzsi-dőzsi, meg autófenntartás, meg nyaralás, meg semmi.

aug. 27. 13:22
 2/16 anonim ***** válasza:
30%
5/7
aug. 27. 13:23
 3/16 anonim ***** válasza:
31%
közepesen vegetálva
aug. 27. 13:26
 4/16 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem fontos kérdés, hogy az említett lakhatási költségben benne van-e a rezsi, vagy azzal még számolni kell? Mert ha a 150-ből még egy 20-30k téli rezsit ki kell fizetni, az necces lehet.
aug. 27. 13:26
 5/16 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem meglehet. Én pesten is max ennyit költök albérleten kívül, mert spórolok a lakásra.
aug. 27. 13:40
 6/16 anonim ***** válasza:
74%
A hónapról hónapra élés utoljára a szocializmusban tűnt (már akkor is hamisan) elégségesnek. Ha nem képződik megtakarításod akkor az életed egy időzített bomba.
aug. 27. 13:51
 7/16 A kérdező kommentje:
Szüleim szerint meg lehet élni, minek panaszkodok. Ma Magyarországon ha valaki nem mérnök orvos akkor az a nagy helyzet csak vegetációra elég a pénze.
aug. 27. 14:00
 8/16 anonim ***** válasza:
61%
Hát megélni meg lehet.. De ebből lakásra nem fogsz tudni félrerakni. Nem fogsz tudni nyaralni, esetleg drágább hobbiba kezdeni, havi szinten vásárolgatni ruhákat, stb. Nagyon szomorú a helyzet, de Pesten sem sokkal jobb. Párom 400.000 nettót keres, ugyanúgy spórol, a lakásra én gyűjtök.
aug. 27. 14:09
 9/16 anonim ***** válasza:
58%
#7: bullshit
aug. 27. 14:59
 10/16 anonim ***** válasza:
0%
mé ne lehetne
aug. 27. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!