Most Olaszország jól fizető ország vagy nem?!
Plusz a fizetés összege nem minden.
Észak Olaszország persze összegben jól fizet, de érdemes ránézni hogy milyen albérlet árak vannak a nagyobb központokban mint Milánó ahol 1000€ ért lassan csak szobát kapsz.
2 éve voltam Nápolyban és beszélgettem egy olasz-magyar sráccal, ő siralmas bérekről mesélt. Ilyen 1000-1500 euró körül keresel átlag emberként, szóval, nem, Olaszország nem tartozik a jól fizető országok közé.
Nyilván az északi régiókban valamivel jobbak a bérek, de végzettség és szaktudás nélkül szerintem teljesen mindegy hol dolgozik valaki. Ezzel szemben pl. Ausztriában, Németországban sima melósként is normálisan meg tudsz élni azért.
Nem lep meg, igazad is van, csak az összes ország valószínűleg megelőz minket, akikhez nekünk tartozni kéne. Az oké, hogy Zimbabwet, Madagaszkárt, Kirgizisztánt meg Pápua Új-Guineat megelőzzük, csak hát na..
#16: nekem ne magyarázz, én jól keresek 😂 a nettóm 850 ezer/hó + cafeteria + bónuszok
Olaszországban ez már jó fizu, nettó 2200 euró 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!