Kizárólag anyagi szinten nézve mennyire éri meg a CSOK + egyéb támogatások? Mennyivel kapnak több a szinglikhez képest?
Figyelt kérdés
Az ilyen kérdéseknél általában olyanokat írnak, hogy nem éri meg, mert nem fedi teljesen a 3 gyerek + ház költségét. Nos másnak házat építeni teljes áron megy, nem kap semmilyen kedvezményt, a csok-osok gyereknevelési költségeit meg jó részben az állam állja az adófizetők pénzéből.
Nekem is van 2 testvérem egyébként, az én szüleim csak szocpolt kaptak a 90-es években. Azt mondták, hogy a mostani rendszer sokkal, de sokkal jobban támogatja a családosokat.
aug. 23. 16:47
1/4 anonim válasza:
Nyilvan megeri. Foleg annak aki eleve akar/tervez annyi gyereket.
Aki csak azert szul harmat annak meg mindegy mit mondunk.
2/4 anonim válasza:
3 gyerekkel kell egy minimum 5 szobás ház. Egy gyerek normális, minőségi nevelés iskolás korban, minimum havi 200ezer. Számolj.
3/4 anonim válasza:
Egy gyerek felnevelése érettségiig nagyon minimum 20 millió forint. Nagyobb ingatlan, ruha, különórák, hobbik, osztálypénz, bicikli, miegymás. A CSOK lehet nagy segítség, de annak éri meg, aki amúgy is szeretne gyereket.
4/4 anonim válasza:
Semmi pénz nem kárpótolja az embert az elszalasztott évekért, amit a gyerek felnevelése jelent. Persze akinek az a vágya, annak nyilván megéri, nekem 100 millióért se érne meg 1 gyereket bevallási, nemhogy hármat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!