Dolgozott már valaki a kecskeméti Duvenbeck-nél?
Arra lennék kíváncsi milyen ott a légkör,a kollégák és a fizetése egy gyártósori összeszerelőnek.
Ha értelemesen válaszolsz,megy a zöld,ha csak idétlenkedni akarsz,akkor lapozz tovább.
Szia. 3 évet dolgoztam itt, 3 pozícióban a változatosság kedvéért. Voltam a portaszolgálatnál ahol a kamionok ki be léptetése van. egy tök korrekt csapat volt akár munka akár emberség szempontból, majd az ottani vezető úgy döntött szétrobbantja ezt a csapatot mert nem szimpi neki, hogy senki nem nyalta be magát neki, és a vezetőség felé akár csak ő. viccen kívűl. Azóta átjáróház az ottani téma 1-2 hetente cserélődnek mert megunják. Azután bekerültem a gyártási részlegre, ami egyébként annyira nem is vészes, az emberek rendesek,dolgoznak, lehet ismerettségeket és barátságokat kötni, nyílván sok a suta ember is, őket ki lehet kerülni, a külföldi kollegákkal sincs probléma, viszont itt két fele szakad a dolog. Bekerülhetsz a mercin belűli sorra, ez egy okádék hely, kissé embertelen az elvárás túl sok mindent tesznek a nyakadra munka és felelősség szempontjából azért a fizetésért amit adnak.bekerülhetsz két külső raktárba, a PO-ba és a Lola-ba. A PO-ban ugyanez a helyzet mint a sor részen. A Lola-i munka egész jó viszont és szerethető is, itt nem a munkával akad a probléma, hanem a műszak, és a csoportvezetőkkel. Eszméletlenűl pofátlanok, ha jól végzed a munkád, és bal lábbal kelt fel valamelyik, vagy a
épp a raktárvezető baszogatja őket biztos, hogy rajtad fog lecsapódni és téged fognak felbaszni idegileg. Főleg amióta két műszak van és a jobb ügyesebb emberek leléptek azonnal (kb 15-20 ember), a még kevesebb pénz miatt ,illetve ebből adódoan a hülyékre van bízva a legtöbb részleg aztán viheted több ember melóját ha te ügyes vagy. Ennyit a gyártási részről. Ami maradt, másfél évig targoncáztam ezután, ez sem tűnik elsőre gáznak de ez se egy leány álom, rengeteg a munka, volt hogy napokon keresztűl kajálni sőt mosdóba nem tudtam kimenni 10- percre se, 8 órából 8at mentem.mert másik 15 kamion állt sorba leszedésre várva, ha nem csináltad elúsztál azért kaptad a sarat, akkora összegnyi árúkkal dolgozol, csak egy napon belűl, hogy eszméletlen felelősség van rajtad, és ezért semmit nem kapsz,280-310k-t de persze ha idegességedbe évente egyszer borítottál valamit nyílván -40k fél évre, tisztelet kivétel én nem okoztam kárt, de ettem az ideget rendesen azért a szutyok semmi pénzért.a többi kollegád sosem segít, van aki megcsinálja a dolgát 30-40 perc alatt és 1-1,5 óráig kávézgat kint a csoport/műszakvezetőkkel, amíg te halálra szívod magad bent az ő munkáját is végezve ami utána gyűlik és téged hívnak ide oda mert a másik kint bassza az magát, de ha te nem segítesz te vagy a rossz, de ha te kimennél fejed letépnék( volt erre is példa) sajnos pofára megy nagyon, kivételezés nagyon megy. Sokan szidták az irodai dolgozókat is, nekem velük nem volt problémám sose. De inkább leléptem én is. Ez minden szerintem teljes képet adtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!