Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szakboltban mennyire lehet...

Szakboltban mennyire lehet úgy dolgozni, ha nem ismerem azokat a termékeket, amiket értékesíteni kellene, illetve a pénztárgép kezelés mennyire nehéz?

Figyelt kérdés
Munkát keresek, találtam egy közelben egy autósboltot, ahová keresnek értékesítőt, nyilván szívás munka, mindent elvárnak, hogy csinálj. Pasi vagyok, minimális rálátásom van az autóalkatrészekre, de inkább annyi, hogy az autótípusokat ismerem, műszaki ismereteim nem igazán vannak. Nagyon kéne a munka, de félek, hogy csak hülyét csinálok magamból. Egyébként kereskedelmi szakirányú a végzettségem, és kasszázni is kellene, ugyanakkor anno egyszer még 16 évesen beraktak a Tescoba pénztárba, és nagyon béna voltam meg feszkós. Most 25 vagyok, de az sajnos eléggé megragadt bennem, mint negatív élmény, így azóta kerültem ezeket a munkahelyeket, most viszont eléggé kényszerpályán mozgom. Mit javasoltok, bevállalható így ebben a formában a munkahely?

aug. 18. 10:00
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Teli vannak a boltok hozzá nem értő eladókkal minden területen. Igen, hülyét fogsz csinálni magadból, de majd belejössz, ez van.

Mondjuk a pénztárgép azétr nem a Discovery űrszonda vezérlője...

aug. 18. 17:54
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha van kis rálátásod simán.

Múltkor festékboltban vettem lazúrt plusz lenolaj kencét.

Kérdezi az eladó azt alá akarom rakni?

Pedig kell ő meg csodálkozik.

aug. 18. 20:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!