Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Gazdasági diplomával felsőfokú...

Gazdasági diplomával felsőfokú nyelvvizsgával egy multinál átlagosan keresve mit lehet csinálni hogy sokkal jobban keressek?

Figyelt kérdés

aug. 16. 09:03
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
21%
Meg lehet tanulni programozni.
aug. 16. 09:07
 2/26 A kérdező kommentje:
A Profession bériránytű budapesti programozóra is 450 nettót ír meg 10 év tapasztalattal 600 nettót. Ez a dáriuszi kincs amiért érdemes 3.5 évet tanulva a radikálisan unalmas programozásban rothadni örökre?
aug. 16. 09:13
 3/26 A kérdező kommentje:
Illetve 700 nettót 10 év tapasztalatnál. Nekem fura módon vannak programozó ismerőseim és az összes pályaelhagyó lett. Ez a "meggazdagodás" egyetlen receptje, hogy dögunalmas programozzál külföldön?
aug. 16. 09:19
 4/26 anonim ***** válasza:
56%

Nekem 1,2 a nettóm vidéken. A programozás nem unalmas, kreatív, önkifejező munka.

"Nekem fura módon vannak programozó ismerőseim és az összes pályaelhagyó lett."

Érdekes, én programozóként nyilván több programozót ismerek, egy sem lett pályaelhagyó, mert kevés munkával őrült sokat lehet keresni. Akikre Te gondolsz azok nem programozók, hanem akik 2-es matekkal bölcsészből képezték át magukat, mert sokat akartak keresni.

aug. 16. 09:22
 5/26 A kérdező kommentje:
Bár a 800-at még elhittem volna, engem nem érint a dolog mert olyan szinten nem érdekel a programozás a világ legunalmasabb dolgának tartom.
aug. 16. 09:26
 6/26 anonim ***** válasza:
61%

Gazdasági diploma önmagában egy értéktelen fos, ha mellette 0 a technikai tudásod.

Vállalj be egy bikább MSc-t pl: pénzügyi és biztosítási matek, alkmat vagy survey stat, esetleg PhD. Magas szintű statisztika tudással és programozási készséggel Data Science / Machine Learning területen pár éves tapasztalattal simán elérhető a br 1,5 - 2 milliós fizetés, 10+ évvel pedig a 2,5M is sima még itthon is, nem beszélve a külföldi full-remote állásokról.

aug. 16. 09:30
 7/26 anonim ***** válasza:
81%
Nem elhinni kell báttya, hanem megkeresni, napi pár óra munkával. Mint egy programozó. :)
aug. 16. 09:32
 8/26 anonim ***** válasza:
65%
#3 Igen, a selejt kihullik, ez igaz minden szakmára.
aug. 16. 09:35
 9/26 A kérdező kommentje:
A Profession bériránytűnél még az IT-nél se láttam ilyen fizetéseket nemhogy a bank/biztosításnál. Adattudományosat meg matekosat szoktak a kvantitatív nevű melókra kérni, de bizonyíték nélkül nem hiszem el hogy ilyen jól fizetnek.
aug. 16. 09:50
 10/26 anonim ***** válasza:
34%

b#zdmeg ez ömlik még a csapból is, hogy mennyit keresnek az informatikusok, te tegnap születtél...?

a feleségem projekt manager, még ö is megkeres nettó 800-at

aug. 16. 09:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!