Gazdasági diplomával felsőfokú nyelvvizsgával egy multinál átlagosan keresve mit lehet csinálni hogy sokkal jobban keressek?
Nekem 1,2 a nettóm vidéken. A programozás nem unalmas, kreatív, önkifejező munka.
"Nekem fura módon vannak programozó ismerőseim és az összes pályaelhagyó lett."
Érdekes, én programozóként nyilván több programozót ismerek, egy sem lett pályaelhagyó, mert kevés munkával őrült sokat lehet keresni. Akikre Te gondolsz azok nem programozók, hanem akik 2-es matekkal bölcsészből képezték át magukat, mert sokat akartak keresni.
Gazdasági diploma önmagában egy értéktelen fos, ha mellette 0 a technikai tudásod.
Vállalj be egy bikább MSc-t pl: pénzügyi és biztosítási matek, alkmat vagy survey stat, esetleg PhD. Magas szintű statisztika tudással és programozási készséggel Data Science / Machine Learning területen pár éves tapasztalattal simán elérhető a br 1,5 - 2 milliós fizetés, 10+ évvel pedig a 2,5M is sima még itthon is, nem beszélve a külföldi full-remote állásokról.
b#zdmeg ez ömlik még a csapból is, hogy mennyit keresnek az informatikusok, te tegnap születtél...?
a feleségem projekt manager, még ö is megkeres nettó 800-at
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!