Szerintetek mennyire gáz, ha 27 éves koromig tanultam, és csak utána kezdtem el főállásban dolgozni egyéni vállalkozóként?
Figyelt kérdés
Mellette dolgoztam diákmunkákat, egy évet külföldön is, de csak 1 milliót sikerült eddig összespórolnom. Most kezdtem a vállalkozást, 800k körül keresek. Nem laktam otthon, koliztam, aztán albérletbe költöztem. Számomra nem gáz, sok végzettségem lett, aminek majd hasznát veszem egyéni vállalkozóként, de érdekelne a ti véleményetek is. Lány vagyok. :)aug. 15. 11:23
1/5 anonim válasza:
Milyen egyéni vállalkozó?
"Szerintetek mennyire gáz"
Senkit nem érdekel. Mindenki leszarja kb.
2/5 anonim válasza:
Lányom 35 éves koráig tanult, utána nagy karriert futott be pár év alatt. Megtehettük, hogy eltartjuk, támogattuk, hamar visszajött a befektetett pénz.
3/5 anonim válasza:
27 évesen a megfelelési kényszer és a "gáz" szó használata problémás.
Amúgy ha "gáz", akkor csinálsz egy időgépet és előbb kezdesz el dolgozni vagy kútba veted magad?
4/5 anonim válasza:
Miert lenne gaz? Mint ahogy az se lesz az, ha esetleg vallalkozokent megbuksz... mindenki a sajat eletevel foglalkozik elsosorban, nem a tieddel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!