Sikerült valakinek a PI kognitív teszt összes kérdésére válaszolni (nem totózni) állásinterjúval kapcsolatban?
Én még nem találkoztam ilyen teszttel, és az 50 kérdésből 32-ig jutottam :-( A válaszaim nem tudom, mennyire helyesek, de elég nehéznek tűntek a kérdések.
Egy olyan pozícióra jelentkeztem, ami nagyjából egy picit összetettebb banki ügyfélszolgálat.
Azt hiszem, ezt buktam :-(
Nemrég csináltam egy másikat, amin asszem 2 pontot veszítettem, végig értem a teszten. Ez fényévekkel könnyebb volt, mint a bankos, pedig a pozi nem sokban különbözik. Az előzőnél a kérdések fele nehezebb volt, mint a Menza adaptív tesztje, ráadásul olyan kérdések, mint :
"Három ügyfélcsoport van..." itt egy kétsoros leírás, majd 4 logikai feltétel egyenként másfél soros leírással, majd 5 logikailag megoldandó I/H többszörös választás felében olyan kezdéssel, hogy "melyikre NEM igaz az állítás?"
Tehát a 50-ből legalább a fele ilyen :-o
Ezt gyorsolvasással sem lehet végig megoldani, egy feladatra 14,4mp jut...
A mostaniban csak ilyen IQ teszt jellegű, vizuális elemek kiválasztása típusú feladatok voltak, közepes nehézségi fokban. Simán megoldottam végig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!