Németországban vagy Hollandiában magasabb az életszínvonal?
Gondolok itt az átlagbérekre,átlagkiadásokra, oktatatásra,egészségügyre.
Tegyük fel mind a két ország nyelvét beszéli valaki. Melyik a vonzóbb célállomás?
"Tegyük fel mind a két ország nyelvét beszéli valaki. Melyik a vonzóbb célállomás?"
Egyik sem, 2024-ben csak az aluliskolázott idióták költöznek ilyen ótvar helyekre. Én contractorként vásároltam nyaralót az olasz riviérán és teljes home officeból dolgozom amerikai cégnek, így bőven átlag feletti életszínvonalon élek. Ebből egy átlagos dögunalmas életet tudnék leélni Hollandiában vagy Németországban: családi ház, autó, feleség, gyerekek és ilyen semmitmondó középosztálybeli élet, helyette viszont Dél-Európában és Magyarországon pörög a luxus és füstöl a pacek mert olcsó minden 😎
Szerintem ez mindegy neked, hiszen úgysem értesz hozzá.
6-os valóban nem, de az elérhető fizetések ugye kvázi publikusak minden területen, egyrészt sok államban már kötelező megadni legalább egy alapbér sávot, másrészt tech szektorban megosztjuk egymással a fizetéseket különböző erre specializálódott weboldalakon és fórumokon. Nem értek pl. data science területhez, de ettől még látom a fél millió dollár feletti kompenzációkat.
Csak kíváncsi vagyok, hogy mennyit fizetnek egy contractornak a te területeden a ténylegesen elérhetőhöz képest, ehhez nem kell értenem magához a területhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!