Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért tart ennyire sokáig a...

Miért tart ennyire sokáig a vagyonőr igazolvány kiállítása ennek mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Ma igényeltem ügyfélkapu segítségével, ki is fizetem. Jött is a válasz hogy engedélyezik és majd 60 napon belül megkapom, szóval legkésőbb 60 napon belül. Ez mégis mi? Tényleg ennyire soká kapom meg? Mert ugye 60 napon belül az bármit jelenthet lehet 1-2 hét múlva itt van lehet tényleg 60 nap. Aki vagyonőr írja már le mennyi idő alatt kapta meg?

aug. 5. 17:29
 1/10 A kérdező kommentje:
Pl egy jogosítvány vagy személyi igazolványt is megcsinálnak tök gyorsan. Mondjuk azt nem a rendőrség csinálja az tény, de akkor ezt miért nem lehet gyorsan?
aug. 5. 17:31
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Ne aggódj fiam 60 napon belül megkapod, én is megkaptam tesa
aug. 5. 17:47
 3/10 anonim ***** válasza:
Mit nem értesz?
aug. 5. 17:48
 4/10 anonim ***** válasza:

20 + 20 nap a hivatali átfutási idő.

Ráadásul nyár van, szabadságolások.

És nagyon sok igazolvány jár le idén.

aug. 5. 17:59
 5/10 anonim ***** válasza:

Két három hét és megkapod nyugi.

Max időt írnak.

aug. 5. 18:19
 6/10 anonim ***** válasza:

Remélem azzal is tisztában vagy, hogy pontosan mivel a vagyonőrködés?!

Szabadság és pótlékok nincsenek, és a cégek nagy részénél csak készpénzes kifizetés van. Mellette havonta 240 óra a minimum amit lefogsz dolgozni, de azon se lepődjél meg ha, havonta 300 óra felett fogsz dolgozni.

aug. 5. 18:41
 7/10 A kérdező kommentje:
Na erre voltam kíváncsi, kösz utolsó
aug. 5. 18:42
 8/10 A kérdező kommentje:
Kösz ötös, nem utolsó.
aug. 5. 18:42
 9/10 A kérdező kommentje:
Majd kiderül milyen lesz meg kell próbálni. Most már sokkal jobb a helyzet azt mondják.
aug. 5. 18:43
 10/10 anonim ***** válasza:
29%
nagy karrier :) :) :)
aug. 5. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!