Van itt köztetek aki szobalány Ausztriában?
Mennyi napot dolgoztok? Mennyi pénzért? Hány szobátol van? Vannak eszközeitek?
Én úgy érzem mindig belenyúlok a legszarabbakba.
Na egy újabb idióta aki azt hiszi végzettség nélküli selejtként külföldön kolbászból van a kerítés.
Mégis mire számítottál heti 2 nap lötyögésért majd dőlni fognak a milliók amiből évente fogod vásárolni az újépítésű ingatlanokat és a Teslákat?
Képzeld el tudok németül mellesleg :D
Angolul is. Nem vagyok elveszve.
Van érettségim meg 3 szakmám amivel otthon lóf@szt nem lehet keresni.
Neked mit fáj ha más nem otthon akar megdögleni? Majd írnak ide normálisak is biztos vagyok benne.
Csak érdekelnek dolgok, mert ilyen kedves magyarok,mint te is mondtak ezt azt meg a melóhelyek is teli vannak ilyen baromi kedves magyarokkal, mint te is ;)
Van házam otthon eltudom adni ne aggódj ér annyit, hogy én Ausztriában is tudok venni egy másikat belőle :D
Szóval most nagyon mellé nyúltál.
"Neked mit fáj ha más nem otthon akar megdögleni? Majd írnak ide normálisak is biztos vagyok benne."
Nekem semmi, én egy racionális üzletember vagyok. Ausztria egy hulladéklerakó ahová a hozzád hasonló selejt vándorol akik képtelenek normális egzisztenciát kialakítani. Csak ilyen értéktelen munkakörben nem értem, hogy mégis mire számítasz.
Nyilván nem te fogod ki a legszarabb munkahelyeket (amiről a kérdés szól), hanem egyszerűen olyan munkakörben dolgozol ahol nem lehet normális munkahelyet találni. Ilyen munkát csak a selejtek végeznek aprópénzért úgyhogy vegyél vissza az igényeidből vagy tanulj ki értelmes és piacképes szakmát és annak megfelelően lehetnek nagyobbak az elvárásaid. Viszont egy mezei szobalányként kuss a neved és menjél húzogatni az ágyhuzatot, mert 100% home officeból dolgozó contractor senior full stack fejlesztőként még a végén pont abban a hotelben szállok meg ahol cselédkedsz
Nálunk egy van 6x8 óra 1700 nettó plusz párnapénz.
Ha sok elutazó van jön segítség.
15 szoba és apartman vegyesen 55 fő max.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!