Egy GLS vagy egy Express One futár keres jobban? Hol jobbak a munkakörülmények?
Figyelt kérdés
júl. 31. 19:41
1/4 anonim válasza:
350-500 ezer nettó között van a futárok fizetése, bár ezek a számok sok mindentől függnek.
2/4 anonim válasza:
Szerintem E-one, mert én eddig akárhány GLS futárral találkoztam, mindegyiket ette az ideg, és feltünően tiszta ruhába volt mind (mintha nem lenne munka).
Az express one osok meg mindíg lazák, mosolyognak, beszélgetnek, meg látszik a ruhájukon, hogy pakoltak!
Szóval ebből gondolom.
3/4 anonim válasza:
Glsnél hajnal 5re mész, kiviszed a címeket oké de 4-5nél hamarabb ne érj a depóba, utána ha rajtad a sor pakolhatsz 1-1,5 órát úgyhogy számolj egy 12-14 órával. A fizu viszont borcsival 500 megvan.
Vannak ellenőrzések, a papírokat töltöd e, ezután is jár bónusz. Ez évekkel ezelőtti tapasztalat, volt sógorom mondta.
Express onet nem tudom.
4/4 anonim válasza:
Zalában a GLS jobb. Kisebb területre több cím jut. 5 órás kezdés 2-3ra otthon vagy. A fizu az alvállalkozótól függ minden depóban más és más. 350-450 közt viszel haza jattal együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!