Vállalkozók! Heti hány órát dolgoztok (kb.) és mennyi pénzt kerestek havonta?
Figyelt kérdés
Én 32 órával 600.000 nettót, ez reális, vagy árat kéne emelnem?júl. 28. 18:32
2/12 A kérdező kommentje:
Azt mondjuk hozzá kellett volna tennem, hogy a hónapban kezdtem csak a vállalkozást. Lassan viszont több megkeresésem van, mint amennyi "kényelmes".
júl. 28. 18:48
3/12 anonim válasza:
Fingom nincs mit vállalkozol, de gondolom nem is lényeges infó, mindenesetre én vállalkozóként 450 € / nap számlázok a külföldi cégnek vállalkozói szerződéssel ahol teljes remote dolgozom projekt alapon.
4/12 anonim válasza:
Nem mindegy milyen vállalkozás mert aki programozokent dolgozik egy cegnek mint alvallalkozo az sokkal többet keres mint egy kézműves termékeket készítő személy. Utóbbi lehet kevesebb mint a minimalbér ha mindent beleszámol de legalább ő osztja be az idejét.
5/12 anonim válasza:
csökkencsél árat, sok ez neked, nem vagy te pogramozó
6/12 anonim válasza:
Mellékállásban van egyéni vállalkozásom.
Heti 8-15 óra nettó jövedelem 190.000-450.000/hó.
7/12 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, ha a vállalkozók jó része ilyen sokat keres, miért sírnak, hogy kevés a pénz?
8/12 anonim válasza:
7 Miert, ki sir?? Egyebkent a penz mindig lehetne tobb, tehat mindig keves...mindegy mit dolgozik az ember. Nem tudtad?
9/12 anonim válasza:
8: Sokan sírnak: pl. boltosok, hogy esik vissza a forgalom vagy taxisok, szállásadók, balatoni árusok, éttermesek, soroljam?
10/12 anonim válasza:
9 Ez csak a vendeglatas-turizmus szektor, nem a vallalkozok egesze. Es ez igy megy a COVID ota, jogosan sirnak, mert tenyleg beesett a forgalom... normalis ember inseges idokben nem megy etterembe, hanem sporol. Ne hizlalja senki se a kolostordisznajt es a sleppjet az afa bevetelekkel. A vendeglatosokat meg speciel nem sajnalom. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!