Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Sokan miért nézik le a gyári...

Sokan miért nézik le a gyári munkásokat?

Figyelt kérdés
júl. 26. 15:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
62%
nem nézem le őket, csak csodálkozom, hogy valakinek ennyi az önmagától elvárt szint, hogy kiszolgáljon egy gépsort és 40 évig bejárjon egy munkahelyre havi fix fizetésért. De ízlések és pofonok.
júl. 26. 17:08
 12/16 anonim ***** válasza:

Én gyárban dolgozok műszakvezetőként 8 év után is már azt érzem, hogy ki vagyok égve a 3 műszakozástól.

Én se értem aki lehúz munkásként 20-30 évet. Egyébként én nem nézek le senkit, minden ember fontos.

júl. 28. 18:23
 13/16 anonim ***** válasza:

Mert az emberek idióták, függetlenül a végzettségtől. Minden ember munkája fontos, főleg akik valós értéket állítanak elő. Ha nem lennének hentesek, tetőfedők, gépbeállítók, bányászok, kukások, sofőrök, sori dolgozók, raktárosok, mezőgazdászok, állat gondozók, villanyszerelők, kőművesek, ácsok, asztalosok, targoncások stb. akkor mégis hogyan lenne működőképes a világgazdaság? Elárulom, sehogy. Ezek az emberek termelik ki a scrum masterek és hasnolók bérét is. De gondolom a sok it "szaki" mindent megoldana a gép előtt ülve. A programozók etetnék a disznót, le is vágnák, feldolgoznák, ahogy a hr managerek is tökéletesen el tudnának vezetni egy raktárat meg nyilván a kamionokat, teherhajókat és vonatokat is.

A másik dolog, hogy mi az a gyári munkás?

Egy gyárban elég sok pozíció van, egészen nagy bérkülönbségekkel is.

júl. 29. 08:53
 14/16 anonim ***** válasza:

"Minden ember munkája fontos"

Nem, nem minden ember munkaja fontos. Rengeteg ember munkaja teljesen automatizalhato lenne, csak egyreszt jobban megeri minimalberes rabszolgakkal vegeztetni ezeket, mint milliardos befektetesek kereteben gepekre cserelni oket, masreszt katasztrofalis gazdasagi es tarsadalmi kovetkezmenyei lennenek, ha hirtelen emberek millioi valnanak munkanelkulive, igy szep lassan cserelik le oket (lasd onkiszolgalo kasszak bevezetese pl.).

júl. 29. 09:14
 15/16 anonim ***** válasza:

14: marhaság. A gépeket is meg kell tervezni, tesztelni kell, le kell gyártani, karban kell tartani és cserélni is kell egy idő után. Ehhez mind mind ember szükséges. Főleg ha minél bonyolultabb gépről van szó, annál többféle szakember kell, akiket meg kell fizetni, és meg is kell tartania egy adott cégnek.

Nyilván ha megéri az automatizálás akkor a cég meglépi, de jelenleg még nem éri meg minden esetben.

júl. 29. 11:36
 16/16 anonim ***** válasza:

#15 azt irod marhasag, aztan leirod ugyanazt, amit en irtam.

"jobban megeri minimalberes rabszolgakkal vegeztetni ezeket, mint milliardos befektetesek kereteben gepekre cserelni oket"

júl. 29. 11:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!