Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Vannak olyan munkák amihez...

Vannak olyan munkák amihez nem kell ész?

Figyelt kérdés
júl. 24. 07:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
77%
Vannak. Betanított gyári meló például.
júl. 24. 07:08
 2/15 anonim ***** válasza:
69%
hajjaj.
júl. 24. 07:08
 3/15 anonim ***** válasza:
72%
gazdaságfejlesztési miniszter
júl. 24. 07:09
 4/15 anonim ***** válasza:
27%
Megint a proli szintrol indul a nap
júl. 24. 07:15
 5/15 A kérdező kommentje:
Amiatt tettem fel a kérdést mert szerintem nincs, mert gondolkodni mindenhol kell stb, de.. kiváncsi voltam arra hátha, mégis csak van.
júl. 24. 07:27
 6/15 anonim ***** válasza:
75%
Betanított munkán nem kell gondolkozni
júl. 24. 07:28
 7/15 anonim ***** válasza:
64%
A MTVA-nál pl nem kell gondolkodni, csak végrehajtani a pártközpontból leküldött utasításokat.
júl. 24. 07:31
 8/15 A kérdező kommentje:
6-os szerintem ott is kell, pl: árú feltöltésnél, mi az ami hiányzik van e készleten, van e fent a regálon raklapostul, mi van polcvégen, mit kell lekérni stb. plussz időt be kell osztani, és nem lehet tökölni nagyon mert lejár az a nyolc óra gyorsan..
júl. 24. 07:38
 9/15 anonim ***** válasza:
32%
Árufeltöltőnek nem kell ilyenen gondolkodnia. Azt kell csinálja, amit mondanak neki
júl. 24. 07:57
 10/15 anonim ***** válasza:
79%

"Árufeltöltőnek nem kell ilyenen gondolkodnia. Azt kell csinálja, amit mondanak neki"

Voltam árufeltöltő tudom.

Messze nem így működik.

"Azt kell csinálja, amit mondanak neki"

Na ilyenből, akinek ezt meg kéne mondania két fajta van.

A, fiatal friss vezető, kereskedelmi végzettsége nulla, max van valami más random diplomája azért vezető, terep gyakorlata nulla, ezért ha szerencséje van, akkor dolgozik alatta egy sok év tapasztalattal rendelkező áruházi dolgozó aki ezeket megcsinálja helyette.

Báfásult ezer éve ott dolgozó vezető, akit nem basznak ki, mert tudják hogy van tudása, terepismerete, tapasztalata, de már szarik mindenre, és ha szerencséje van szintén olgozik alatta egy sok év tapasztalattal rendelkező áruházi dolgozó aki ezeket megcsinálja helyette.

Tudom, nekem is volt ilyen, hogy valami nagy karácsonyi vagy tököm tudja milyen teljes átépülést keleltt csinálni. Főni azt mondja, megbeszélt mindent a többi vezetővel, azok meg az embereikkel nekem csak csinálni kell amit megbeszéltünk. Oké, ott vagyok, senki nem tud semmiről, nekem kellett leszervezni azoknak a vezetőjével hogy mi lesz mert az sem tudott semmiről, az enyém meg ott se volt.

Aki diákként elmegy 3 napot polcot pakolni, annak esetleg nem kell tudni semmit, de aki főállásban dolgozik egy nagyobb helyen, az bőven nem droidmunka.

júl. 24. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!