Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szegeden és vonzáskörzetében...

Szegeden és vonzáskörzetében mennyire nehéz munkát találni?

Figyelt kérdés
júl. 23. 18:30
 1/10 anonim ***** válasza:
39%
Ugy tudom 39-es skalan 17-es.
júl. 23. 18:34
 2/10 anonim ***** válasza:
26%
5/7
júl. 23. 18:34
 3/10 anonim ***** válasza:
5%
Nehogy leírd hogy milyen munkát mennyi tapasztalattal stb... ezek lényegtelen infók.
júl. 23. 20:20
 4/10 anonim ***** válasza:
22%
Elég nehéz, felejtős
júl. 23. 20:22
 5/10 anonim ***** válasza:
49%

Egyáltalán nem nehéz, ugyanúgy mint ahogy másutt sem.

Számos-számtalan munkalehetőséget hirdetnek folyamatosan a különböző állást kínáló portálokon, amennyiben bármelyiknek megfelelsz, akár holnap felvételre kerülhetsz.

júl. 23. 20:45
 6/10 anonim ***** válasza:
38%
Jót nagyon nehéz, keveset fizető kuli munkák vannak.
júl. 23. 21:09
 7/10 anonim ***** válasza:
45%
#5: Professionon lakosságarányoson kb. Szegeden van a legkevesebb állás a TOP 10 legnagyobb városban Magyarországon, leszámítva Miskolcot persze.
júl. 23. 21:11
 8/10 anonim ***** válasza:
37%
#7 és? Máshol hatalmas a munkaerőhiány, Szegeden pedig mérsékelt. Én még 2 héttől többet sosem voltam munkanélküli és több cég ajánlata közül is válogathattam Szeged környékén.
júl. 24. 10:32
 9/10 anonim ***** válasza:
50%
#8: Én pedig Finance Business Partnerként el se tudnék helyezkedni Szegeden, sokan arrafelé nem is hallottak még ilyen poziról. Budapestet és az agglomerációját semmi nem übereli, de persze maradjatok csak Szegeden, nem kell itt letörni a budapesti béreket :)
júl. 24. 19:10
 10/10 A kérdező kommentje:
Majd a vendégmunkások letörik
júl. 24. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!