Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Bevásárlóközpontban szeretnék...

Bevásárlóközpontban szeretnék takarítói munkát vállalni,Budapesten. Westend,Aréna Plaza,Sugár érdekelne. Melyik takarítócégek takarítják ezeket?Hol lehet jelentkezni?

Figyelt kérdés

júl. 22. 15:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Csak bevásárlóközpontban lévő takarítói állás jöhet szóba?
júl. 22. 15:19
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Menj körbe és nézd meg, milyen munkaruhában vannak. Lesz rajta felirat biztosan.
júl. 22. 15:59
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
2-nek igaza van, ráadásul beszélni is lehet velük. Ha azt mondják, inkább nagy ívben kerüld el az adott céged, tudod, mi a teendő. :)
júl. 22. 17:52
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Egyre több ilyen van. pl. B+N Referencia Zrt., AkiraTech Hungary Kft.

( [link] )

Bár én 1300/óráért nem mennék. :(

júl. 22. 22:51
 5/6 A kérdező kommentje:

Jelenleg(3 éve)a B+N Zrt-nél vagyok irodatakarító.

Még az 1000 Ft-ot sem éri el a munkabérem.Rettenetes főnöknőm van aki sikeresen megutáltatta velem az irodatakarítást.Pedig mellrákosan,parókában,38 fokos lázzal is dolgoztam.Most táppénzen vagyok csípőfájdalmaim miatt,(szerinte táppénzcsaló vagyok aki fizet az orvosnak)de szeretnék elmenekülni tőle és ezért gondoltam ,hogy ez a fajta takarítás nyugisabb.

Az AkiraTech Kft állásajánlatát láttam.

Köszönöm a válaszokat. Megpróbálom a takarítókat megkeresni és tényleg jó ötlet,hogy beszéljek velük.

júl. 23. 06:54
 6/6 anonim ***** válasza:

[link]

Érdekes, én is dolgoztam a B+N-nek, kb. másfél évvel ezelőtt, ruhaüzlet takarítást (napi 2 óra). Hétköznap 1500, hétvégén 2000 ft volt a nettó órabér. Nekem rendes főnököm volt.

júl. 25. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!