Tudnátok nekem ajánlani valami online pénz keresési munkát ami valódi ?
Figyelt kérdés
Amugy van munkám de munka mellet jó lenne egy kis plusz 26 éves F és nincs semmi szakmámjúl. 21. 16:55
4/13 A kérdező kommentje:
Gyár
júl. 21. 17:39
5/13 anonim válasza:
Ha már papírod nincs, de mihez értesz, amiért bárki pénzt adna személyes jelenlét nélkül is?
6/13 Koplárovics Béci válasza:
Szia Uram! Online kerékpumpálás a japán vasútnál érdekel? Nem kell szaktudás, nem kell utalni!
8/13 anonim válasza:
ytjobs, fiverr, upwork oldalakon valódi online pénzkeresési munkák vannak.
9/13 anonim válasza:
Ha van érettségid, bármilyen homeoffice ügyfélszolgálatra beadhatsz önéletrajzot valami normális állásportálon. Én a profession.hu -t használom.
Az online értékesítést én kerülöm, ha "hideghívásos" értékesítés, az azt jelenti, hogy te leszel az a call centeres, aki a fb által összehalászott, random telefonszámokat felhívod, és vadidegen emberekre próbálsz rásózni rossz termékeket :-( Ezt kerüld, de amúgy a telefonos operátor, help desk, ügyfélszolgálat pozíciókat akár egyéb nyelvtudás nélkül is találsz. Ha tudsz beszélgetni legalább angolul, akkor a fizu és az ajánlatok száma duplázódik.
Sok sikert!
10/13 anonim válasza:
Ha elég bevállalós vagy akkor Onlyfans. Amúgy meg nincs semmi ilyen szaktudás nélküli embereknek, ez a nyomogatunk egy gombot a neten és keressük a pénzt szint meg kamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!