Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tudnátok nekem ajánlani...

Tudnátok nekem ajánlani valami online pénz keresési munkát ami valódi ?

Figyelt kérdés
Amugy van munkám de munka mellet jó lenne egy kis plusz 26 éves F és nincs semmi szakmám

júl. 21. 16:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
73%
Szaktudás nélkül nincs ilyen.
júl. 21. 17:02
 2/13 anonim ***** válasza:
73%
nem
júl. 21. 17:20
 3/13 anonim ***** válasza:
75%
ha nincs szakmád mit dolgozol most?
júl. 21. 17:27
 4/13 A kérdező kommentje:
Gyár
júl. 21. 17:39
 5/13 anonim ***** válasza:
75%
Ha már papírod nincs, de mihez értesz, amiért bárki pénzt adna személyes jelenlét nélkül is?
júl. 21. 17:57
 6/13 Koplárovics Béci ***** válasza:
24%
Szia Uram! Online kerékpumpálás a japán vasútnál érdekel? Nem kell szaktudás, nem kell utalni!
júl. 21. 18:29
 7/13 anonim ***** válasza:
79%
Szoftverfejlesztés.
júl. 21. 19:53
 8/13 anonim ***** válasza:
84%
ytjobs, fiverr, upwork oldalakon valódi online pénzkeresési munkák vannak.
júl. 21. 20:00
 9/13 anonim ***** válasza:
80%

Ha van érettségid, bármilyen homeoffice ügyfélszolgálatra beadhatsz önéletrajzot valami normális állásportálon. Én a profession.hu -t használom.

Az online értékesítést én kerülöm, ha "hideghívásos" értékesítés, az azt jelenti, hogy te leszel az a call centeres, aki a fb által összehalászott, random telefonszámokat felhívod, és vadidegen emberekre próbálsz rásózni rossz termékeket :-( Ezt kerüld, de amúgy a telefonos operátor, help desk, ügyfélszolgálat pozíciókat akár egyéb nyelvtudás nélkül is találsz. Ha tudsz beszélgetni legalább angolul, akkor a fizu és az ajánlatok száma duplázódik.

Sok sikert!

júl. 21. 20:11
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha elég bevállalós vagy akkor Onlyfans. Amúgy meg nincs semmi ilyen szaktudás nélküli embereknek, ez a nyomogatunk egy gombot a neten és keressük a pénzt szint meg kamu.
júl. 22. 08:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!