Jelentkezzel erre az állásra?
Figyelt kérdés
Sárvárra az egyik gyárban keresnek termelési kordinatort, aki beszél oroszul, na most én beszélek, bár felsőfokot írnak, de sztem elég oda kozepfok is, én kb azon a szinten vagyok. Csak hogy nem tudom milyen lenne a munka, lehet hogy éjjeli műszakot is vállalni kellene, ti mit gondoltok?júl. 19. 15:25
1/5 A kérdező kommentje:
Bocsánat, teloval irtam, kijavította - jelentkezzek?
júl. 19. 15:25
2/5 anonim válasza:
Egy próbát megér, max nem. Igen, gyárban általában van éjszakai műszak, szóval ezt bele kell kombinálni.
3/5 anonim válasza:
Kérdés, hogy mennyire van szükséged munkára?
Kérdés, hogy vannak-e hosszú távú céljaid? Ha igen, akkor azokkal ez passzol-e?
Ha nem passzol, akkor csak rövid időre érdemes.
amúgy meg meglátod, milyen éjjel dolgozni.
4/5 anonim válasza:
Ez valami diakmunka? Vagy felnott emberkent vagy keptelen onallo donteseket hozni?
5/5 anonim válasza:
Jelentkezel. Küldesz egy önéletetrajzot. Ha alkalmasnak találnak, behívnak beszélgetni. Ott neked is jogod, lehetőséged van kérdezni. Ezeket mind megkérdezed. A hallottak alapján mérlegelsz, hoyg neked ez megfelel-e vagy sem. Ha nem simán visszamondod, nem fognak erőszakkal kényszerteni, hoyg akkor is el kell vállalnod. Nem is értem a problémát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!