Ez mitől van egy munka helyen?
Azt veszem észre egyes munka társaimon, hogy a nap végére vörös lesz nekik a szemük. Valakinek csak erekben vörös a szeme akkor valakinek szinte a fél szemgolyója piros néha olyan tök durva ahogy kinéznek mint egy zombi és nem tudom, hogy mitől. Akiken észre vettem inkább idősebbek, igaz volt rá példa, hogy középkorúaknál is észre vettem.
Ez mitől van ennyire nem bírják nap végére a munkát? Vagy akár vitamin hiánya lehet?
Vagy milyen egyéb okok lehetségesek arra , hogy valakinek a szeme a nap végére vöröses lesz. Mondom valakinek szinte a fél szeme akkor épphogy majdnem az egész akkor olyan is volt hogy csak bizonyos erek vörösek.
Vagy lehet az is , hogy valamit idegileg nem bírnak és azért? Idegességtől is lehet valakinek a szeme vörös? Néha eléggé ijesztő és arra próbálok rá jönni, hogy mitől van ez vagy mi ez pontosan.
Szerintetek?
Inkább a klíma.
Nektek legalább van, nekünk az egész fejünk lesz piros a nap végére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!