Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek honnan szerezzek...

Szerintetek honnan szerezzek hozzá pénzt?

Figyelt kérdés

Van egy vállalkozás ami havi nettó profitként 600 ezret forintot csinál és még minimum 10 évig.

Viszont ehhez kell kezdőtőke ami 7 millió Ft.

Már megkérdeztem a bankot de nekem nem ad ennyit csak max 2 millió forintot mivel van diákhitelem.

Honnan szerezzem meg rá a pénzt?

Hogyha a bank nem ad ennyit?

júl. 14. 15:23
 1/6 anonim ***** válasza:
55%
Munkából, ismerősöktől, családtól, uzsorásoktól.
júl. 14. 15:44
 2/6 anonim ***** válasza:
73%
Egy-másfél év Ausztriában.
júl. 14. 18:08
 3/6 anonim ***** válasza:
67%
Úgy, hogy törökkel, afgánnal osztozol az ágyon 3 műszakban.
júl. 14. 22:03
 4/6 anonim ***** válasza:
kéregess az utcán
júl. 14. 23:50
 5/6 anonim ***** válasza:
80%

"Van egy vállalkozás ami havi nettó profitként 600 ezret forintot csinál és még minimum 10 évig."---Ha kérdésként írtad volna ki, a válasz NEM, NINCS ILYEN lenne. Mivel nem kérdésként került kiírásra, így a következő 2 közül az egyik lesz a megfejtés: a) hazudsz ,vagy b) más hazudott neked

Ám legyen játszunk el a gondolattal, hogy nem hazudtál, ez esetben adom a 7mFt-ot, cserében 3 évig nekem jön a havi pénzecske, utána 7 évig meg te kapod és mindenki boldog.

júl. 15. 06:36
 6/6 anonim ***** válasza:
86%
Ha ennyire biztos vagy a vállalkozás sikerében akkor tedd fel rá mindenedet, a szüleid házát, vagy a testvéred tegermentes ingatlanát. Ingatlanfedezetre már ad a bank hitelt. Ha tényleg havi 600k profit marad akkor egy röpke év alatt kipörgeted a tartozást.
júl. 15. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!