Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Származhat bármi probléma...

Származhat bármi probléma abból ha nem megyek be dolgozni?

Figyelt kérdés

Utálom a munkahelyem, stresszes, fárasztó.

Azon gondolkoztam, hogy nem megyek be hétfőn dolgozni hanem írok egy sms-t hogy felmondtam.

2024. júl. 13. 14:05
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Azonnali hatályú felmondáshoz komoly nyomós indok kell, annyi kevés lesz hogy utálod.
2024. júl. 13. 14:13
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem így működik. Ilyen sms-re ők meg visszaírnak, hogy x nap a felmondási idő, amit köteles vagy ledolgozni. Ha nem teszed, vihetik munkaügyi bíróságra is.
2024. júl. 13. 14:42
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Perelhetnek, szóval felmondás letöltése nélkül rizikós lépni, persze ha még próbaidőn vagy, akkor simán.
2024. júl. 13. 15:24
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Cég függő. Nem valószínű hogy majd bíróságra járkálnak egy senki miatt. Voltam olyan cégnél 1000+ fős, ahol csak simán nem jöttek az emberek nem is szóltak. Egy termelésvezető egy melóssal üzent, abból sem lett per. A HR kipostázta a papírjaikat, ennyi.
2024. júl. 13. 15:25
 5/9 A kérdező kommentje:

Az a gond, hogy nem néznek emberszámba.

Volt amikor 5 napot jöttem 14 órában egyhuzamban. 50-60 fokos helyen kell megsülni.

Egyébként is mindenki megy el, senki se tölti le a felmondási időt szerintem.

2024. júl. 13. 17:10
 6/9 anonim ***** válasza:
83%
Teljesen siman mukodhet probaido alatt, ha nem akkor meg a munkaltato a kiesett bevetel 100 szazalekat szinte per nelkul ki tudja beloled szedni
2024. júl. 13. 17:51
 7/9 anonim ***** válasza:
83%

A felmondás nem így működik, van 30 nap felmondási időd amit le kell nyomnod, hacsak nincs valamilyen törvénysértő ok, ami miatt azonnali felmondást csinálhatsz.

Az hogy te mit hiszel az lényegtelen, elég keményen meg tudod ütni a bokádat

2024. júl. 13. 20:01
 8/9 anonim ***** válasza:
86%

"Származhat bármi probléma abból ha nem megyek be dolgozni?"

De még mennyi.

2024. júl. 13. 20:05
 9/9 A kérdező kommentje:

Már említettem a fönöknek, hogy kiégtem a munkának, de ő hiteget hogy majd jobb lesz meg emelnek a fizetésen ha maradok.

Mondtam neki, hogy nem tud semmivel marasztalni erre mindennek elhordott meg azt mondja cserben hagyom a munkatársaimat meg mindenki miattam fog szívni.

2024. júl. 14. 00:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!