Ugye titeket is átvert Szigethy Bertuska?, a Oflo Logistic Services LTD ez cég meg rendőrségi ügy lett belőle nekem mert ezt munkát elvállaltam Mert nem fizettek ki átvertek
Figyelt kérdés
2024. júl. 10. 13:39
1/8 A kérdező kommentje:
Utána meg bank letiltotta hozzáférésez szerintetek miért volt ez így?
2024. júl. 10. 13:39
3/8 anonim válasza:
Engem nem, fogalmam sincs, hogy ki ez. Mondjuk nem vállalok "munkát" bármiféle noname, kamu cégnél, ami megkeres valami "kihagyhatatlan" ajánlattal. Rendőrségi ügy viszont aligha lesz belőle, mert ha nem kapsz fizetést, az nem rendőrségi ügy.
4/8 anonim válasza:
"Oflo Logistic Services LTD" - ilyen nevű cég nem létezik. A weboldaluk szerint Londonban vannak, de a megadott cím egy fogorvosi rendelő, a holland cím meg egy üres telek. 😁 Az oldal hemzseg a helyesírási és nyelvtani hibáktól, a Privacy meg egy bemásolt USA California állambeli jogszabály, aminek semmi köze Európához, meg úgy általában a kereskedelemhez és az adatvédelemhez sem. Ezt mondjuk 10 perc volt kideríteni.
5/8 anonim válasza:
Ha önként átadtad a számlád pénzmosásra, még jó, hogy rendőrségi ügy lesz belőle, de ellened.
6/8 A kérdező kommentje:
Hogyan lehet lenyomozni őket? Szinte teljesen eltűntek
2024. júl. 10. 16:14
7/8 A kérdező kommentje:
Szerintetek érdemes feljelentés tenni Szigethy Bertuska ellen? már ebben sem hiszek hogy igazi ez név szerintetek sem? Hogyan lehet megtalálni ha teljes eltűntek nyilvavanoan már telefonszámot is cseréltek
2024. júl. 10. 16:19
8/8 anonim válasza:
A Bertuska névnél kellett volna gyanakodni
Amúgy, igen, tegyél feljelentést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!