Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Érdemes mérlegképes könyvelőne...

Érdemes mérlegképes könyvelőnek tanulni 40+ évesen, szakmai múlt nélkül?

Figyelt kérdés

2024. júl. 1. 09:41
 1/8 anonim ***** válasza:
86%
Ez leginkább csak tőled függ, hogy a szakmával, szakmán belül mik a céljaid. De a 40+ nem annyira öreg, még vna legalább 20 éved a munkaerőpiacon, gondolj erre.
2024. júl. 1. 09:48
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha szeretnél ezzel foglalkozni, szerintem sosincs késő. Én is 40+ vagyok, a képesítő vizsgám hiányzik már "csak", de idén szeretném megugrani. Szakmai múltam egyáltalán nincs, szerdán megyek interjúra egy könyvelőhöz, aki asszisztenst keres.

Szóval nem lehetetlen, csak nagyon nehéz :)

2024. júl. 1. 10:51
 3/8 anonim ***** válasza:
87%
Érdemes, tanulni kb mindig érdemes:)
2024. júl. 1. 11:34
 4/8 anonim válasza:
100%
Sziasztok! 40+ként most vágtam bele a tanfolyam a. 2-estől szeretnék kérdezni:Te hogy tanultál, hogy készültél? Mindennap tanultál vagy csak hétvégén? Mit tanácsolsz annak aki most kezd?
2024. júl. 1. 17:36
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sokat kell tanulni. Az oktatás maga heti 2*4 óra volt. Igazából a számvitel a szívás az egészben, arra szerintem nem lehet eleget tanulni.

Én azt javaslom, hogy témakörönként haladj és értsd meg az összefüggéseket. És sok-sok gyakorlás! Egy idő után egy csomó minden rutinból fog menni, néha én is meglepődök mennyi főkönyvi számot tudok fejből :D

Az adózás, a könyvvitel , a pköee egyáltalán nem veszélyes. Persze arra is készülni kell, de a számvitelhez képest piskóta :)

2024. júl. 2. 07:56
 6/8 anonim ***** válasza:
20%

Megélhetés vagy karrierépítés céljából nem érdemes.

Neked mi a célod a végzettséggel?

2024. júl. 2. 10:56
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért ez így nem igaz. Ha valaki nem tud megélni mérlegképesként, releváns tudással, akkor ott nagy baj van akkor már. Nagyon is jól meg lehet élni mérlegképesként.
2024. júl. 2. 11:44
 8/8 anonim válasza:
100%

1.válaszoló:teljesen igazad van.20 évet még melózni kell, sosem késő pályát módosítani.

5.: szorgalomban nincs hiány, mert nagyon érdekel.Köszönöm a jó tanácsokat! Kíváncsi vagyok, hogy alakul az interjúd. Majd adj hírt, hogy sikerült!

2024. júl. 2. 11:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!