Milyen juttatások vannak az OTP Gyakornokok számára?
Munkábajárást térítenek? Home office támogatás van? Órabérben lehet előre lépni gyakornokságon belül?
Ha a hirdetés 20-30 óráról szól, lehet többet is dolgozni?
Fizu emelést nem, lejárod a gyakornokit és utána adnak ajánlatot (jellemzően junior bért), ha adnak.
Munkába járást jellemzően nem, nekem sem.
Többet szerintem megbeszélés kérdése, kérdezz rá.
"Munkába járást jellemzően nem, nekem sem."
Ez nem egy opció a munkáltató számára, hanem kötelezettség, amennyiben a munkavállaló megfelel a követelményeknek.
Azaz, a munkavégzés helyének otthont adó település közigazgatási határain kívül van a bejelentett vagy ideiglenes lakcíme.Tömegközlekedés esetén köteles téríteni a bérlet 86 százalékát, autónál meg minimum 18 ft/km-t (maximum 30 ft/km) köteles téríteni.
Persze, amennyiben helyben laksz, akkor a helyi tömegközlekedés térítése csak opció.Amennyiben nem helyben, akkor kötelessége téríteni.
Az OTP elég nagyvállalat, nem hiszem,hogy megmerné azt tenni,hogy nem téríteni, ha kötelező neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!