Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hány ft havi nettó alatt...

Hány ft havi nettó alatt vagyok kiskeresetű?

Figyelt kérdés

jún. 28. 18:27
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
400
jún. 29. 09:57
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
400
jún. 29. 12:41
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ilyet nem nagyon lehet mondani, mert minden mástól függ. Ketten 400-ezret mondtak, én attól már mennyekben érezném magamat. De mivel nekem 120-ezerből megvan minden kötelező kiadás egészséges étkezéssel együtt, így én ehhez viszonyítva egy legalsó lépcsőfokként 200-ezret mondok. Saját lakás nyilván nem lesz belőle soha.
júl. 1. 09:09
 4/7 A kérdező kommentje:
Azért kerdeztem mert a híradóban volt, hogy nő a kiskeresetűek száma és ők fogyaszanak olyan termékeket amiknek az inflációja átlagon felül nő. De nem tudom hogy én bele tartozom e vagy sem 500 ezres nettóval, ugyanis én is ugy erzem, hogy nagyon drága és egyre drágább minden.
júl. 1. 09:21
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Normális ember ezt érzi.
júl. 1. 14:26
 6/7 A kérdező kommentje:
Sajnos arányaiban sokkal kevesebbet tudok felretenni és vasarolni mint ezelőtt 3 4 5 éve. Regebben simán elmentünk a barataimmal pentek estenkent egy moziba, utana egy jó király utcai étterem ilyesmi.. ma már ezt nem engedhetem meg magamnak, nem azért mert nem telik rá, de egyszerűen irreálisan drága lett, úgy érzem nem ér annyit meg nekem.
júl. 1. 14:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Attól is függ, hogy hol. Ahol meg tudod termelni a napi betevőt mert hely és idő is van rá, ott mondjuk 200 alatt, amit kézhez kapsz. Bp-en én inkább nettó 300at mondanék.
júl. 4. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!