Hogy lehetne ugy dolgozni hogy nyaranként szüneteltessék?
Ki akarok szállni ebbol a rendszerbol. Szeretném ha lenne nyaram is, vagy ha tanulhatnék ha lennének kilatasaim (mindenhiva kell az angol meg az a tanfolyam)vagy olyanok is pl hogy munka mellett pl nyáron kiprobalnék masik munkát, ha meg nem jon össze akkor vissza az eredeti helyre tovabb.
Vagy nyarankent szezonalisan kulfoldon lehetnék de amugy itthon.
Nekem nagy érvágás az hogy egy k.b-tt nyaram sincs SOHA.
Na, csak eljutottunk a valós igényig: évente kell 3 hónap extra szabadság egyben. Nem valószínű, hogy találsz olyan munkáltatót, akinek megéri ezt az életformát finanszírozni, mivel érthető módon olyan embert próbálnak alkalmazni, akire lehet folyamatosan számítani. A tanár időbeosztása sem stimmelne, mert túl rövid lenne a nyár (a tanáré rövidebb, mint a gyereké, valahogy évet lezárni, új évet előkészíteni is kell, úgynevezett munkával :)), de a fizetés sem lenne a legjobb.
Tehát a nyerő javaslat: idénymunka, ami ugyan nem oldja meg, hogy ne kelljen keresni, amikor épp munkába állnál, de amíg a világot nem a te igényeid mozgatják, valószínűleg ez a legjobb opció neked.
1: Részmunkaidőbe menj, vagy olyan helyre, ahol betartják az ún. tanulmányi szabadságra vonatkozó jogszabályokat.
Az félévenként 6 hét, és az oktatás idejére is el kell engedjenek.
És még fizetés nélküli szabadság is létezik.
Dizetés nelkuli szabira nem engednek el már kértem nem egyszer. A részmunkaidejűből meg nem élnék meg hisz ebbol se tudok.
El van asva az időm energiám az életem aprópénzért. Lakbérért meg májkrémes kenyérért. Hogy még ne is tanulhassak.
Nekem ebből elegem van. Minden évben ugyanaz megy.
Most is pályázgatok de imádkoznom kell hogy talaljak angol miegyebek néljul másikat. Amivel ugyanott leszek valszeg, ahol a part szakadt.
En nem este 6 ra érek haza hullafaradtan leizzadva éhenhalva.
Vacsizok furdok kidőlök es kelek 5 kor.
Amikor elkezdtem igy tanulni abbol tudod mi lett? Jé nem látom a nyelvvizsgabbizonyitványt még alapfokon se. De keresem, talán eltettem valahova?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!