Mit csináljak szerintetek?
Jobb fizető munkahelyekre nem vesznek fel dolgozni mert mindig megvan rá az ember.
Protekciom nincs.
Jelenleg ujsagterjesztö vagyok elég jó a munka viszont keveset fizet nettó 250 ezret.
Másik munkam meg 4 órás az meg 200 ezret.
Így keresek 450 ezret. Viszont elmegy nekem albérletre 170-180 ezer Ft.
Szeretnék ebből kitörni 31 éves férfiként de nem tudom hogyan.
Végzettségem egészségügyi kártevőirto. És gazdasági diplomám is van.
Egyetemi diploma szinte semmit nem ér.
Kártevőírtó szakmával meg vállalkozni akartam volna de alig volt megrendelés mert a nagyobb cégek lenyuljak az összeset.
Szeretnék egy stabil fizut olyan havi nettó 900 ezret ami nem sok de szeretnék legalább egy kis lakást venni 39-40 éves koromra..
Mit csináljak? Tanulni már nem akarok.
Mert az megint elvinne plussz 2-3 évet.
Gazdasági diplomával, releváns tapasztalattal, 40-esként senior pozícióban bankban keresek 770 eFt-ot, aminek a bruttója bőven 1 MFt felett van… ne haragudj, de a nettó 900 eFt-od irreális a jelenlegi tudásoddal, tapasztalatoddal.
…azt viszont tényleg nem értem, hogy miért újságkihordó vagy diplomával, normál 8 órás szellemi munkával azért a 450 eFt-ot nem annyira lehetetlen megkeresni…máris kevesebb órával meglenne…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!