Tedi álláshirdetésnél ilyenkor mi van?
Még Május végén rakott ki a Tedi egy eladó-pénztáros pozíciót, amire egyből jelentkeztem is. A helyet ismerősöm ajánlotta, próbáljam meg mert amúgy oda nem nagyon kérnek semmit, bár mondjuk azt mondta hogy az angol nyelvvizsgámmal lehet előnyöm lenne (bár azt mondjuk nem tudom pontosan hogy lenne előny). Eltelik egy kis idő, nem keresnek ami először elszomorított,de túl tettem magam rajta, mondva hogy biztos találtak valakit már, meg majd lesz még másik lehetőség ha úgy van.
Viszont ma megint kirakták ugyanazt a pozíciót?? Ilyenkor mi van? Nincs ember aki megfelelt volna vagy mi?
És megéri elküldeni mégegyszer az önéletrajzom?
Gyakran csinálnak ilyet, inkább az szokott lenni, hogy valakit felvettek az illető viszont nem vált be vagy hamar lelépett. Eladói állásra kicsi az esély, hogy nem találtak senkit.
Nincs vesztenivalód, nyugodtan küldd be újra az önéletrajzod, nem tudjuk első körben mi miatt nem hívtak be, úgyhogy lehet szerencséd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!