Szállodában jogászként mit dolgoznátok?
Figyelt kérdés
Lehetőségem volna szállodába menni, aminek nemzetközi hálózata van, viszont (frissen szerzett) jogász végzettségem van és idáig még csak ügyvédi irodában dolgoztam.
Milyen lehetőségei volnának egy jogásznak? (Ameddig nem találtam ki a megfelelő “pozíciót”, addig nem is beszélnék a kontakttal róla.)
jún. 11. 09:36
1/5 anonim válasza:
Majd ők megmondják neked, hogy mit kell csinálnod,
2/5 anonim válasza:
Én tőzsdézgetnék a szállodai szobám óceánra néző teraszán.
3/5 anonim válasza:
Adatvédelmi tisztviselő + Hr és gazdasági osztály, szerződések kezelése.
Beszerzés, pályázatok stb szerződései.
5/5 anonim válasza:
Fordítva ülsz a lovon. Egy munkahelyen, pláne egy nemzetközi szállodaláncnál nem te találsz ki magadnak pozíciót, hanem vannak nyitott pozik, amikre jelentkezhetsz, és majd eldöntik, hogy megfelelsz-e nekik. Amennyiben igen, majd kapsz egy munkaszerződést, meg munkaköri leírást, hogy mi lesz a feladatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!