Könyvelés vagy banki munka?
Pályakezdő vagyok és ez lenne az első munkám. Végeztem a sulival és sok helyre leadtam a jelentkezésemet. Felvennének könyvelésre is és bankba is ügyintézőnek.
Az egyik irodai munka, nem ügyfelekkel kell közvetlen kapcsolatban lennem, de van felelősség rajtam. A másiknál közvetlen kapcsolat a bejövő emberekkel és szintén felelősség, valamint a telefonálgatás az ami elbizonytalanít a banki munka kapcsán. A telefonos értékesítés mennyire hangsúlyos és milyen követelményei vannak amiket kötelező teljesíteni?
Mindkét terület érdekel és mindekét területen el tudnám magam képzelni. Néha inkább hajlok az egyik felé, néha inkább a másik felé.
Hogyan döntsek?
+1.
Plusz ezt légy szíves, a KARRIER-ben kérdezd.
Banki munka!!
Fix szabad hétvégék és ünnepnapok határidők nélkül!
Köszönöm a válaszokat!
A bankban ahová felvennének kell telefonálgatni. Nem tudom az én érzékeny lelkem mennyire bírná, ha naponta sokszor elküldenek a …
A könyvelésben meg az a hátrány, hogy nagyon monoton és mivel kezdő vagyok, így nem vagyok képben sok szabállyal és félek, hogy tudtomon kívül törvénytelent csinálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!