Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit keres egy most felszer...

Mennyit keres egy most felszerelt katona, 8 általánossal rendfokozat nélkül természetesen. Nem arra gondolok aki érettségivel megy hanem anélkül és nem a harckocsira amit reklámoznak hanem simán?

Figyelt kérdés
máj. 29. 19:01
 1/9 anonim ***** válasza:
7%
Nettó 500k körül havonta
máj. 29. 19:32
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Bruttó 439 098 forintot
máj. 29. 19:49
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
máj. 29. 21:32
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 23-ban 264 nettó volt, ha jól emlékszem, de azóta volt egy 12%-os emelés, szóval 295 körül. Az a tuti, ha egy toborzó irodában megkérdezed. Ők is pénzből élnek, egyáltalán nem gáz ilyeneket kérdezni tőlük :)
jún. 13. 09:21
 5/9 A kérdező kommentje:
Meglett kérdezve, nem mondják meg. Látod itt is össze vissza ír mindenki! Senki nem mondja meg a frankót.
jún. 13. 13:32
 6/9 anonim ***** válasza:
Mostanság lesz változás az egész rendszerben. Lehet tényleg bizonytalanság van. Én fixen tudom, amit írtam. Ahova érdemes meg írni, az a katonai igazgatási és központi nyilvántartó parancsnokság. Ott a messenger visszaírnak majd 100%. Alternatíva a katonai_toborzas insta. Amúgy az nagyon gaz, ha nem mondtak semmit. Hol voltál megkérdezni?
jún. 13. 14:09
 7/9 A kérdező kommentje:
Toborzó irodában voltam, semmit nem mondtak csak erőltették a jelentkezést.
jún. 25. 07:39
 8/9 anonim ***** válasza:
2-es vagyok. Fent van a neten, hogy mennyit kapnak, le is írtam
jún. 25. 12:31
 9/9 anonim válasza:

"A legénységi állomány jövedelme (8 általános iskolai végzettséggel) bruttó 497 ezer forintos havi alapilletményről indul. Az altisztek 611 ezer forint, a tisztek 748 ezer forintos bruttó havi illetménnyel kezdenek. A havi rendszeres illetmény mellett további kiegészítő juttatások, illetve járandóságok is megilletik a szerződéses és hivatásos katonákat, állománykategóriától függően."

Forrás: iranyasereg.hu

szept. 3. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!