Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy üzletben dolgozom és a...

Egy üzletben dolgozom és a főnököm ma azt mondta,hogy gyanús neki a kevés bevétel. Ezt most úgy értsem , hogy meggyanúsított ?

Figyelt kérdés

máj. 29. 00:04
1 2
 1/11 IgaziÚriember ***** válasza:
64%
Úgy érted ahogy akarod, a te egyéni preferenciád.
máj. 29. 00:06
 2/11 anonim ***** válasza:
86%

Na és ezt tőle is megkérdezted?

Mit válaszolt?

máj. 29. 00:23
 3/11 anonim ***** válasza:
84%
Mond h aruljon o egy hetig, hatha ugy tobb lesz, te ugyis szabira mennel mar
máj. 29. 04:55
 4/11 anonim ***** válasza:
84%
Amm miért nem kérdeztél rá hogy hogy érti?
máj. 29. 05:17
 5/11 anonim ***** válasza:
36%
Hihetetlen számomra, hogy egyes emberek képtelenek beszélgetni. Inkább kiir egy kérdést a netre
máj. 29. 07:18
 6/11 krwkco ***** válasza:
72%

"a főnököm ma azt mondta,hogy gyanús neki..."

"Ezt most úgy értsem , hogy meggyanúsított?"

Igen. Valakit meggyanúsított. Ha csak Te vagy a boltban, akkor téged.

máj. 29. 08:06
 7/11 anonim ***** válasza:
15%
Sztem kamu a kérdés, de mindenesetre ha igaz lenne, akkor a főnököd debil, mivel ha megnézi az eladott termékek számát és árát, esetleg még leltárazik is egyet, akkor azonnal kijön, hogy az eladott termékekből a megfelelő bevétel jött e be, azaz azért kevés a bevétel mert kiloptad a lóvét vagy azért mert kevés termék fogyott.
máj. 29. 08:26
 8/11 anonim ***** válasza:
12%
És lopsz?
máj. 29. 08:56
 9/11 A kérdező kommentje:

Sosem loptam semmit.

5- ös nem baj, akkor ne válaszolj, ki lehet hagyni. Ez erre való oldal, hogy az emberek feltegyenek egy kérdést.

Szabira valóban mennék, egy éve nem voltam.

Azért nem kérdeztem rá, mert váratlanul ért nagyon és siettem zárás után, mert vártak rám. És mert nem szeretnék semmit bizonygatni. Teljesen tiszta a lelkiimeretem.

máj. 29. 09:02
 10/11 anonim válasza:
23%
Én mondanám neki, hogy csicska nézd vissza a kamerát... Meg várnám, majd le hugyoznám az asztalat és el jönnék onnan.
máj. 30. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!