Nettó 1300Ft/óra szerintetek is nevetséges?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Ma voltam állásinterjún és tökéletesen alakult minden egészen addig, amíg rá nem tértünk az anyagiakra.A főnök egyébként nagyon kedves volt, de majdnem szemberöhögtem, amikor megtudtam, hogy mennyi a fizetés.Kezdőfizetésről beszélünk, de akkor is nagyon kevés!!!Vagy szerintetek nem?máj. 23. 15:20
11/41 anonim válasza:
Bolti eladó egy faluban, hát ott örülni kell minden lehetőségnek a kozmunkán kívül. Amúgy ha nem tetszik, akkor menj nagyobb városba és jelentkezz bonyolultabb melóra.
12/41 anonim válasza:
Figy azt mondanám erre, ha ennyire be is jelent és van "okosság" a boltba, meg hagynak is keresni és nincs a posidba is kamera dugva akkor ez még egy win-win szitu is lehet!
13/41 Noren1989 válasza:
#12, a lopàs az lopàs, ne buzdíts.
14/41 A kérdező kommentje:
Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy még csak 19 éves vagyok és szüleimmel élek, és a tankoláson kívül nem kell semmire se költenem, de ez akkor is kevés
máj. 23. 16:45
15/41 anonim válasza:
13 nem az, erre az "okosság", mellesleg magyarázd a parlamentbe!
16/41 anonim válasza:
14 Most is az időddel fizetsz!
Később is ugyanúgy fog kelleni a pénz, a kocsinak meg nem csak benzinköltsége van!
Szorozni osztani tudsz ugye?
Számold ki mennyi pénz kell egy életszínvonalhoz amit élnél, ha már most egy rakás ember szinte éhenhal havi 200-250 ezer ft ból!
Kicsit olyan a hozzáállásod mint aki négykézláb akarja megmászni a mount everestet!
17/41 anonim válasza:
Az időd attól nem ér kevesebbet csakmert nem adod el aprópénzért!
Sőt minél kevesebb van belőle annál drágább, ugyanis "bármennyi pénzed van, időt nem vehetsz rajta!"
- Tony Stark.
18/41 anonim válasza:
600 ft a benzin, 700 ft a kenyér, valódi sajtot nem kapsz 500 ft alatt, a hús is bőven 1000 ft felett...
8 óra munkaidőből 3-4 óra csak a napi kaja !
Van még kérdés?
19/41 anonim válasza:
6 éve dolgoztam 1300/h ér ,akkor is kevés volt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!