Nettó 400 ezres fizetés érettségivel irodistaként mennyire számít rossz fizetésnek Szegeden?
Gondolkozzak el a váltáson vagy sem? Az a baj a hirdetésekben kb. sehol nincs megadva, hogy mennyit kínálnak..
De azt látom itt is gyakorin mindenhol, hogy ilyen 600-700 ezreket keresnek emberek meg azt is keveslik
Szerintem itt gyakorin 90% biztos nettó 400 ezer ft a fizetése. Aki meg írja hogy afölötti az kamuzik, senki se dicsekedik és győzködi a másikat hogy tényleg annyi.
A kérdező is kamuzik, aki elhiszi és ezen idegeskedik az hülye hiszékeny ember.
Van felvétel?
Én diplomával (nem könyvtárszak), 10+ év tapasztalattal nem keresek ennyit. Sok helyen, ahova válthattam volna, épp csak valamivel fizetnének GBM fölött, így nem volt értelme váltani.
Azt hogy mások mit hazudnak ide a milliós fizetésükről nem vedd alapul, mert nagyon nem reprezentatív!
Ezt nem akarom elhinni, hogy 10 év tapaszalattal és diplomával csak nettó 250-et lehetne keresni, akkor az valami nem keresett szakma lehet!
Vannak IT-s és mérnök ismerőseim és főleg az IT-sok többet keresnek nálam bőven, de a mérnök ismerősöm is 400-500 között csak neki kevesebb a tapasztalata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!