Egy szakmunkas allas fizet jobban vagy egy borravalos?
A borravalós is szakmunkás.
Ám, az írásod alapján az általános iskolai végzettséged is kérdéses.
Attol fugg de altalanossagban a szakmunkas pl epitoipari szakmunkas tobbet hazavisz.
A borravalos allasoknal attol is fugg hogy mennyire forgalmas az adott hely, mennyi vendeg van es milyen szinvonalu a szolgaltatas. Pl fine-dining etteremben tobb a borravalo mint egy kis vendegloben ahova csak neha-neha beter valaki.
Egyszer dolgoztam benzinkuton kutkezelokent. Utaltam hogy azert kell teperni hogy kapjak borravalot ami a fizetes kiegeszitese mert ugy vettek fel hogy minimalber de a borravalo az enyem. Ha rendesen megkaptam volna azt a penzt amit amugy csak borravaloval egyutt akkor nincs az hogy az ember azon agyal hogy vajon lesz e aznap borravalo.
A kutnak a bevetele nem attol fugg hogy en mennyire vagyok segitokesz, mert igyis-ugyis jottek az emberek, sok volt a kamionos akik nem jattolnak. Akinek kell segitseg a tankolashoz azt nem kell traktalni hanem megvar mig odamegyek es tankolok, mas meg engedi hogy tankoljak ha epp nincs ott mas autos de amugy megoldja maga.
Nehany honap utan otthagytam az egeszet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!