Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Léteznek normális home office...

Léteznek normális home office állások?

Figyelt kérdés

Nem érdekel az értékesítés és annak semmilyen formája.

Logisztikai közép vegzettseggel és irodai,tapasztalattal keresek munkát. Microsoft programokat napi szinten találok.

Állásportálokon nem találok ehhez hasonló munkát sem. Ötletek?

máj. 17. 15:43
1 2 3
 11/28 NTBS ***** válasza:
29%
Biztosan van egy-két hirdetés.
máj. 17. 16:01
 12/28 A kérdező kommentje:

10. Keresek közöttük én is, csak sajnos mind az isten háta mögött van. Pest szélén élek, inne nagyon messze van Biatorbágy, Budaörs is. :(

Vagy hibrid munkát kellene találjak..

13/28 A kérdező kommentje:
11. Hol?
 14/28 A kérdező kommentje:

Most jelentkeztem egy home office logisztikai állásra.

241 jelentkező...

máj. 17. 16:06
 15/28 anonim ***** válasza:
34%
Ezekkel a kvalitasokkal nem hiszem h barmit kapsz. De igen leteznek en pld havi 10k usdt keresek home officebol fejlesztokent
máj. 17. 17:28
 16/28 A kérdező kommentje:

15. De miért csak diplomával van? Nem is értem..

Ami lenne, arra több százan jelentkeznek

máj. 17. 17:42
 17/28 anonim ***** válasza:
83%
A home office annyira nem ragadt meg itthon, a legtöbben visszaálltak full irodai vagy hibrid munkavégzésre. Kevés az állás, ebből következik hogy nagy a túljelentkezés, és az is hogy megkérik a cégek a diplomát. Ez a minimum egy ilyen munkaerőpiacon. Sajnos ebből az következik hogy lejjebb kell adnod valahol az igényekből. Tehát elvállalsz valamit kevesebb fizuért, vagy olyat ami más terület, vagy olyat ahol full be kell járni és többet követelnek. Máshogy nem megy, óriási szerencsével max.
máj. 17. 19:14
 18/28 IgaziÚriember ***** válasza:
26%
Hozzád hasonló aluliskolázottaknak marad a bejárkálás, a home office a magasan kvalifikált munkavállalók privilégiuma. Én PhD végzettséggel heti szinten több megkeresést kapok teljes HO munkára.
máj. 17. 19:27
 19/28 anonim ***** válasza:
96%

Saját webshop üzemeltetés.

Itt a sok ágyon iskolázott IT f..aszfejek akik azt hiszik hogy ők a világ megváltoi és csak az IT ér valamit.

Hát nem..

Én terjesztő vagyok bár alvállalkozasban de nem kell hozzá semmi végzettség szinte csak jó kapcsolatok.

Havi 900 ezer kb megvan egy hónapban amiből lejon a 17% ado marad 747 ezer Ft fixen. És még mellette tudok mást is csinálni.

És nem kell egésznap egy gép előtt ülnöm mint egy zombi.

máj. 18. 09:31
 20/28 A kérdező kommentje:
19. Gondolkodtam ezen, de mit adjak el? Dropshipping?
máj. 18. 10:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!