Egy fontos pályázat esetén mit válaszoljunk erre: "Van most folyamatban más pályázata is?"
Mi a jó válasz erre a kérdésre?
Mert mondhatjuk, hogy van más pályázatom, vagy olyan is ahol akár várnának, ha menni akarnék, de mégis őket (a kérdést feltévő céget) tartom a legfontosabb pályázatomnak.
Válaszolj őszintén az interjún. Nem véletlenül kérdezik, tudni akarják, mennyire vagy kelendő, és hogy mennyire kell sietniük a döntéssel, hogy adjanak neked ajánlatot.
Például válaszold ezt:
Jelenleg több pályázatom is folyamatban van, de az Önök cége eddig a legszimpatikusabb, mert...
Vagy:
Tegnap kaptam már egy ajánlatot, amire hétfőn kell választ adnom, de az Önök cége szimpatikusabb, örülnék, ha itt dolgozhatnék. Mikorra várhatom az Önök döntését a pályázatommal kapcsolatban?
2:
Köszönöm szépen! Valahogy sosem értettem ennek a kérdésnek a hátterét, csak sejtettem maximum.
Szerintem te leírtad a lényegét.
Amúgy még csak nem is hazudnék jelenleg. Remélem végre segít a sors is. 🤞🏻
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!