A mostani fizetésed hány százalékáért vállalnál olyan online munkát, amit bármikor bárhonnan végezhetsz?
Tegyük fel, hogy a nagyjából ugyanannyi időt igényel, mint egy 40 órás munkahét. Az különbség az, hogy ezt az időmennyiséget szabadon el lehet tölteni, nincsenek időhöz vagy helyzet kötött kötelességek. Emberekkel való kapcsolattartás előfordulhat, de ez is nagyjából tetszőleges időpontokban végezhető, és nagyjából tetszőleges emberekkel kell kapcsolatot tartani, ez is szabadon választható. Találkozni sem muszáj eggyel sem.
Mi az a minimum fizetés, amiért egy ilyen munkát elvállalnál a mostani helyett, ahhoz viszonyítva?
Nem végeznék olyan online munkát amit otthonról kell csinálni. Meló mellett/ közben lehet. De jobb ha van egy rendszeresség az ember életében, fel kell kelni, be kell érni a munkahelyre. Ott vannak kollégák, van kivel beszélgetni stb.
Ha ilyen otthon ülős online melóm lenne tuti hamar becsavarodnék és nagyon össze-vissza élnek, teljesen felborulna az életritmusom.
14-es, nem tudom miért úgy képzeled el az otthoni munkát, hogy nem kell reggel felkelni, és nem kell csinálni semmit.
Azért itt is látja a főnök, ha nem vagy online, ha 10-kor még nem keltél fel, azért hidd el, hogy a s...edbe rúgnak.
Én jelenleg heti egyszer járok be, előtte évekig egyszer sem. Reggel felkeltem, és 8-kor beléptem a gépbe. Persze felkeltem a géptől néha, bepakolni a mosógépbe, kiteregetni, ilyesmi. Monitor break mindenhol van, csak itthon legalább haladok a házimunkával is, és nem csak a konyhában pletykálok a munkatársakkal.
De sajnos a mostani munkahelyemen pont ilyen a főni, mint itt egyesek. Minden reggel be kell jelentkezni, és minden áldott reggel egy órát beszél róla, hogy ki mit fog ma dolgozni. Én ettől megőrülök, felnőtt emberek vagyunk, könyörgöm, nem gyerekek, mindenki tudja, hogy mi a dolga. Aki nem, attól meg meg kell válni. Nem azért utálom, mert különben nem kelnék fel, hanem azért, mert ez az egy óra nagyon sokat elvesz a munkaidőmből, amikor értelmesebb dolgot is csinálhatnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!