Mennyit fizet a Tiktok 1 coin-ért a párbajban?
Figyelt kérdés
Amikor párbajozik 2 ember a tiktok alkalmazásban akkor mennyit fizet a tiktok 1 coin-ért a játékosoknak?2024. máj. 5. 11:02
1/4 anonim válasza:
Közel 2 ft-ot, 1,78 ft-ot ha jól tudom. De ha a bekerülsz a heti top 20-ba, akkor kapsz valami jutalmat is. Bár Magyarországon is nagyon sok coin kell a top 20-ba való jutáshoz. De ezen jövedelem után még adózni is kell. Így, ha valaki főállásban tiktokozik, csak akkor tud megélni ha a legalább a heti top 100-ba bekerül. Viszont a top párbajozók néha megkereresnek havi 2-3 milliót is. De ez se tisztán ennyi, mert a játékosok is küldenek ajándékokat másoknak baráti gesztusból, vagy hogy később visszakapjon legalább annyi, vagy több ajándékot.
2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ :), elvileg úgy tudom az a pénz ami már a párbajozóhoz kerül elvileg le van már belőle vonva az adó.
2024. máj. 5. 17:01
3/4 anonim válasza:
Sajnos nem, mert a magyar állam a külföldről érkező, közösségi platformokon szerzett pénz egy részére is igényt tart. A tiktok nem tudja leadózni a jövedelemből a magyar NAV számára. Az már más dolog, hogy az illető befizeti-e, és bevallja-e vagy sem, és elvileg alsó limit sincsen, de én pár ezer ft-al biztos nem kínlódnék. [link]
4/4 anonim válasza:
2Ft-ot?
Ha valaki pl egy párbajnál szerez összesen 20ezret akkor az 40ezer ft?
Létezik?
Szoktam nézni egy csajt 10.000felett szokott lenni neki mindig. Akkor ha minden nap játszik akkor az 600ezer ft egy hónapban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!