Mindig is érdekelt a mentőzès. Egészségügyben dolgozom most is és eljutottam arra a pontra hogy megpróbálnám.Hol kell jelentkezni, èrettsègivel felvesznek -e,nőkènt milyen esèlyeim lennének?(Somogy Tolna megye)
Figyelt kérdés
2024. máj. 5. 07:34
11/17 A kérdező kommentje:
Nincs. Kórház és OMSZ két különböző dolog. Nincs memtőápoló ismerősöm
2024. máj. 5. 09:44
12/17 anonim válasza:
És a kórházba nem járnak mentősök? Nem is kell ismerős, de hát ott vagy helyben, bármikor eltudnál kapni egy mentőst. Vagy akár az utcán privátként, ha látsz egyet...
13/17 A kérdező kommentje:
Hozzánk nem járnak mentősök. Amikor meg látom őket akkor nem érnek rá. Nem fogok ismeretlenül odamenni kèrdezgetni amikor látom hogy dolgoznak.
2024. máj. 5. 09:49
14/17 anonim válasza:
Anyám...nem is azt mondtam, hogy újraélesztés, vagy szirénázás közben állitsd meg őket. de te komolyan, csak a kifogásokat keresed. Ennyi idő alatt már 5-ször utánajártam volna a dolgoknak, ha érdekelne a dolog, akár most is, fognám magam bemennék a helyi mentösökhöz, ott mindig van valaki, azt megkérdezném.
15/17 A kérdező kommentje:
Képzeld már voltam bent náluk nem véletlenül kèrdezgetek. Már vártam mikor hurrognak le mert ez az oldal csak erről szól
2024. máj. 5. 09:59
16/17 anonim válasza:
ennyire balf#sz csak nem lehet senki
17/17 A kérdező kommentje:
Elég volt. Nem magyarázkodom idegeneknek, és főleg nem szállok vitába ráadásul a semmiről
2024. máj. 5. 10:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!