Elmennétek interjúra egy régebbi rossz tapasztalat miatt?
Volt egy cég, ahová pályáztam, be is hívtak. Közben látom, hogy a cég elköltözött és a csak odajutás (budapesten) 46-55 perc. Amikor pályáztam nem tudtam, hogy én már voltam itt évekkel ezelőtt és úgy tűnik, ők sem.
Akkor a megbeszélésen szó szerint hazaküldött az ügyvezető ("nem fog menni az együttműködés"), mert egy alap szakmai kifejezést nem tudott és nem értett eggyett a válaszommal. Szóval, nem volt jó élmény.
Ti elmennétek interjúra úgy, hogy valószínű ugyanaz lenne a vezető, szituáció és még sokkal messzebb is van a cég?
Nézd, neked kell tudnod mennyire vagy kiszolgáltatott helyzetben, mennyire piacképes a tudásod, hány cég lehet Budapesten, ahol hasznosítani tudod a tapasztalataidat.
Én a föntiek alapján kizárt, hogy együttműködnék a céggel, de nekem nincsenek még gyerekeim, akit etetnem kell, nincs hitelem, amit fizetni kell, tudod, egyéni helyzetek...
Biztos nem mennék el olyan pozícióra interjúra, ahol a tudásomhoz mérten minimum 2 szinttel lejjebb keresnek. Mert ha én okosabb vagyok, mint a leendő főnök, azt ezt jelenti.
Függetlenül attól, hogy milyen messze van, meg voltam-e már ott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!