Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Diploma után multinál elhelyez...

Diploma után multinál elhelyezkedve milyen fizetésre lehet számítani?

Figyelt kérdés

Az is írhat, aki nem multinál helyezkedett el, csak hogy jobban lássunk. Illetve azt is leírhatnátok, hogy ezt az összeget Budapesten, más nagy/kis városban vagy vidéken végzett munkáért kapjátok.

Köszönöm.

2010. okt. 28. 08:32
 1/9 anonim ***** válasza:
szerintem mond el, hogy milyen diplomád van, mert ez így elég tág
2010. okt. 28. 08:58
 2/9 A kérdező kommentje:
Mondjuk gazdasági/üzleti/marketing/ diplomáról beszélek, de érdekel akár egy építész keresete is. Nem találtam ilyen kérdést, de szerintem sok embert foglalkoztat.
2010. okt. 28. 09:01
 3/9 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy kapsz-e munkát a szakmádban, vagy nem. Kezdőként mindegy, csak dolgozz valahol. Munkanélkülinek lenni nagyon rossz.
2010. okt. 28. 12:02
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

[link]

(lsd. foglalkozasokkent)

A kerdesedre meg nincs konkret valasz. (minimalber es a csillagoseg kozt valahol)

De multik diplomas (tapasztalat nelkuli) fiatalokat brutto 150-300 ert szoktak jellemzoen felvenni. Kezdo mernokoket tobbert is.

2010. okt. 28. 13:24
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Bár az nem általad felsorolt végzettségem van, de gondoltam megosztom veled. Én tervezőgrafika szakirányon végeztem, és a diploma után szinte azonnal sikerült egy német kéziszerszám gyártó céghez elhelyezkednem mint: Csomagolás tervező

Gyakorlatilag az a feladatom egy kollégámmal együtt hogy a kéziszerszámok csomagolását megtervezzem. Dobozokat műanyag kofferokat, vagy szezonális csomagolásokat. Kihívást jelentő munka ez, de amit megalkotok az legalább 80 országba eljut és jó ideig maradandó dolog lesz.

Az itteni keresethez képest jóval jobb a bérem, nagyon sok juttatás van, ingyenes étkezés, tovább képzések és a sportolás támogatása. Valamint nagyon kedvezményes termék vásárlási lehetőség.

2010. okt. 28. 15:41
 6/9 anonim ***** válasza:
-az bocsi:)
2010. okt. 28. 15:42
 7/9 A kérdező kommentje:
Ilyen válaszokra gondoltam, mint amit az utolsó válaszoló leírt. Csak kicsit konkrétabban gondoltam, olyan mennyi az annyi módon. :)
2010. okt. 28. 20:02
 8/9 anonim ***** válasza:
15:41 es vagyok! Hát jó, belemehetünk anyagi dolgokba ha ez érdekel. Havi fizum az általánosságban nettó 340 ezer Ft, erre jöhet még 10-20% prémium. 10 ezer forint értékű étkezési utalvány, ehhez kapcsolódó ingyenes étkezés, ingyen idegen nyelvi oktatás ( én így tettem le középfok németet ),havi egy ingyenes konditerem belépő. Ingyenes szakmai továbbképzések belföldön és külföldön egyaránt. Ezekhez történő eljutáshoz, pedig a cég korlátlan km használatos céges autót ad. Kb ennyi:)
2010. nov. 6. 13:12
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, azt hiszem ez magyar viszonylatban egy tökéletes munka lenne :)
2010. nov. 6. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!