Mennyi penzetek marad albi+rezsi kifizetese utan per fo?
Pedig ha ez valakinek középosztálynak érződik, akkor pontosan ő szórja el vagy csak fel sem használja. 300-E felett én is középosztály minőségben élek. Amikor állandóan utazgatok mindenfelé és a fotóimat látják, engem is ilyen melóba képzelnek el. Ez valami elcseszett magyar mentalitásból ered. Pedig nem kell hozzá ennyi pénz. S aki pedig ennyit keres, rögtön lenézi a másikat és nem gondol róla ugyanennyit. Pedig valójában v.sz.l. ugyanúgy élünk és megtakarítás van annyi pénzből.
Csak én még azt nem értem, hogy ennyi pénzből miért albérletbe megy valaki. Persze vannak irreálisan elszállt albérletek, ahol a tulaj ebből akar meggazdagodni és amit én nem akarnék megfizetni... De havi 1-millióból biztosan vennék lakást, ha nem lennék családi lakásban.
32#
Hogyan oldanád meg ha albérletet vagy lakás hitelt kéne fizetned?
Mert bármelyiket is választanád, a fizetésed minimum felét elvinné.
Ha pedig saját lakásod van, azt ilyen fizetésből nem tudtad megvenni, tehát örököltél, kaptad vagy szülökkel laksz. Esetleg kimentél külföldre és 6-8 év alatt össze szedted egy lakás árát.
"ha nem lennék családi lakásban."
Ha ezt jól értelmezem, akkor szüleiddel élsz.
Feleségemmel fejenként 300-300e.
Nem albérletben lakunk, saját lakás, de van rezsi és mellette építkezünk.
"Férjem gépészmérnök és plusz van egy másik diplomája is atomerőművi. Netto 600 ezret hoz haza kb. folyamatos műszakban. Ez a valóság."
Ez a Ti valóságotok. Attól még nem mindenkié.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!