Miért vannak az emberek kiakadva, hogy az átlagfizetés bruttó 600 felett van?
Ország keleti részén is rengetek szakma van, ahol simán meglehet keresni. A faluban ahol lakom van egy tehenészet. Ott teljesen korrekt bejelentéssel meg lehet keresni a 600 ezret tehén fejéssel, karbantartással, traktorozással, tehén kísérés (hirtelen nem jut eszembe a neve), akkor ott van az építőipar, az útépítő segédmunkások nettó 400-500 ezret keresnek. Szakácsok megkeresik, pincerek, futárok borravalóval simán. Kamionosok, buszsofőrök stb
Miért olyan hihetetlen akkor ez az átlag fizetés?
#39 Milyen járművezető? A mozdonyvezető bruttó misit megkapja amúgy.
Azért olvastam vissza a kommented, mert msot láttam, hogy már megint keresnek traktorost. Linkelni tudok privátban.
:D
Pont a mozdonyvezetővel jössz?
Oda NÁZA szintű orvosi alkalmassági kell!
Minden kizáró ok!
Magasvérnyomás, túlsúly, szemüvegesség, bármilyen műtét, vagy ortopédiai probléma, cukorbetegség is még a nem inzulinos is!
#43 Mégis rengeteg ember megfelel. Az ismerőseim közül sokkal inkább a teszteken buktak meg. Elvileg túl nagy volt a követelmény. De szerintem csak lusták voltak tanulni, ahogy én ismerem őket.
Mégegy. A vezess.hu 3 napja rakta ki facebookra, hogy hiány van a kamionsofőrökből. A hozzászólásokat érdemes elolvasni. Belföldön keveslik a nettó 800 ezres fizetést, mert a bejelentés csak minimálbéres, a többi bónusz. Szóval az ő fizetésük lefelé húzza az átlagot valójában meg az átlag duplája.
36#+
Gépészmérnök, 10 év tapasztalattal.
32:
Ez nem két példa, hanem EGY példa arra, hogy húzza fel néhány tízmilliós fizetés másik ~4 millió foglalkoztatott átlagát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!