Mekkora bruttó összeget kellene mondanom?
Telekommunikációs értékesítő, alapfizu+jutalék és így az állás min 350-1millióig van nettóra hírdetve
Győr-Moson-Sopron
Kicsit bővebben, 12 órás, hétvégi munkavégzés, gazdasági diplomával.
#1 alapozod valamire?
Ha ennyire nem vagy képben, akkor csak fogadd el, amit ajánlanak, és majd újratárgyalod. Most betolhatunk mindenféle számot, de tényleg fogalmunk sincs, te mit tudsz egyáltalán, milyen cég ez stb. Az például, hogy “gazdasági diplomával” kb olyan, mint hogy érettségivel, mivel egyrészt a gazdasági diplomák kb annyit érnek, másrészt meg nem kell diploma egy ilyen álláshoz. Jó kommunikációs készség kell meg egy alapfokú figyelmesség és intelligencia. Jól kell tudni beszélni, és meg kell tudni kezelni pár SAP-jellegű rendszert. Lehetőleg izgatottnak kellene lenned a telefonoktól, kütyüktől.
Én voltam karácsony előtt telekom boltban több éven át gyakorlaton (menedzser voltam a T-nél akkoriban). Nagyon szerettem csinálni, mert szeretek emberekkel beszélgetni, imádom a kütyüket, és szeretek tanácsot adni. Ha benned is megvan ez a három tulajdonság, akkor hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!